Ποια είναι εκείνα τα ζώδια που μπορούν να σε χειραγωγήσουν, να σε φέρουν εκεί ακριβώς που θέλουν, να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και είτε να μην πάρεις χαμπάρι, είτε να το καταλάβεις… πολύ-πολύ αργά;

ΦΩΤΟ 1

1. Κορυφή! Δίδυμος!

Αγάπη μου, σιγά δεν τον περίμενες να πιάσει και να καβατζώσει την 1η θέση! Χα! Θεούλης ο Διδυμάκος, το έχει με τα λογάκια και όποτε γουστάρει σε παίζει και σένα κι όλους, για πλάκα!

2. Σκορπιός!

Ε, μια φήμη την έχει ο τύπος, ας την τιμήσει κιόλας! Με τρόπο σχεδόν μαγικό, κατορθώνει να παίρνει εκείνο που θέλει από τους άλλους, με μαεστρία συντονίζει τα πράγματα, για να φέρει εκεί που θέλει. Οκ, ίσως στην πορεία να έχει χρησιμοποιήσει και λίγη από την τέχνη της χειραγώγησης, αλλά δεν το κάνω θέμα!

3. Ζυγός!

Πάλι σε ζώδιο του αέρα πέσαμε. Ο Ζυγός δεν σε πουλάει ακριβώς, απλά, όταν κι αν το θελήσει, μπορεί χαλαρά κι άνετα να σε κάνει να αλλάξεις γνώμη, να σε φέρει με τα νερά του και να πιστεύεις ότι όλα αυτά, τα έκανες με την δική σου θέληση! Άψογος!

4. Ιχθύες!

Ο Ιχθύς έχει ένα ταλέντο: χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα, χωρίς να προβάλλει επιχειρήματα ή αντιστάσεις, καταφέρνει στο τέλος να κάνει εκείνο που εξαρχής ήθελε και κανένας δεν παίρνει χαμπάρι. Εάν στην πορεία ανακαλύψεις ότι άλλα καταλάβαινες εσύ κι άλλα έκανε εκείνος, αυτό είναι καθαρά, δικό σου προβληματάκι!

5. Λέων!

Χα! Το περίμενες αυτό από τον Βασιλιά; Κι όμως, έχει μια τάση να κοντρολάρει ανθρώπους, να τους βάζει να κάνουν εκείνο που θέλει και να εξυπηρετεί τις επιθυμίες του! Μπορεί να μην το κάνει τόσο καλυμμένα όσο ο Σκορπιός, ή τόσο γλυκά όσο ο Ζυγός ή ο Ιχθύς, αλλά μια φορά, την δουλίτσα του, την κάνει! Εύγε!

BONUS ζώδιο: Καρκίνος!

Ε, όπως καταλάβατε, όλο το Νερό έχει μπει στην λίστα και όχι αδικα. Τα σιγανά ποταμάκια, λέει η παροιμία, να φοβάσαι! Και πόσο δίκιο έχει! Ο Καρκίνος, είναι διάσημος συναισθηματικός εκβιαστής και χρησιμοποιώντας λογική και συναίσθημα, μπορεί να σε παίξει πολύ άσχημα. Watch out!!!

Διάβασε επίσης:

Αν τα 12 ζώδια ήταν παπαράτσι

AstroQuiz: Ποιο ζώδιο δίνει τα καλύτερα φιλιά;

Σούζυ τρως! Και ψεύδεσαι και τρως!