Όχι, δεν θα σε πονέσει, αλλά κι εσύ μην πας να κάνεις ότι δεν είναι σοφό να κάνεις όσο εκείνη παίρνει ανάποδες. Οκ, δεν είναι τόσο ενοχλητική όσο ο ανάδρομος Ερμής, μήτε τόσο τρομαχτική όσο ο ανάδρομος Άρης, αλλά καλό θα ήταν να αποφύγεις κάποια πραγματάκια!

Πάμε να δούμε την λίστα που σου φτιάξαμε!

ΟΧΙ, ΤΖΙΖ, ΤΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ:

Φλερτάκι σου έτυχε; Καλό κι ευλογημένο, απόλαυσε το, αλλά μην το προχωρήσεις σε σχέση. Περίμενε να ισιώσει η Αφροδίτη κι επανεξέτασε τι αισθάνεσαι και τι αισθάνεται ο/η άλλος/η για εσένα!

Σεξάκι σου έτυχε; Υπέροχο και συγχαρητήρια. Διάβασε άλλη μια φορά τι έγραψα παραπάνω. Απόλαυσε το και μην πας με το ζόρι να το μετουσιώσεις σε σχέση… Τσου!

Έχεις σχέση και θέλετε να περάσετε στο επόμενο βήμα;;; να συγκατοικήσετε, ή να αρραβωνιαστείτε, ή να παντρευτείτε; Συγχαρητήρια, αλλά να περιμένετε να τελειώσει η ανάδρομη και τα λέμε μετά με το καλό!

Θέλεις να αλλάξεις το στυλ στα μαλλάκια σου; Τσου εις την δευτέραν! Δεν αλλάζουμε και δεν δοκιμάζουμε καινούργιους κομμωτές, αισθητικούς, πλαστικούς, διαιτολόγους, μακιγιέρ και μανικιουρίστ, τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει η Αφροδίτη τα ανάποδα της. Θέλεις να κόψεις ελάχιστα τα μαλλάκια σου, χωρίς να αλλάξεις κάτι δραματικά; Οκ, αλλά στον ΙΔΙΟ κομμωτή που πήγαινες πάντα. Αισθητικές επεμβάσεις οποιουδήποτε τύπου κι αλλαγές; ΟΧΙ! Θέλεις να πειράξεις κάτι στην εξωτερική σου εμφάνιση; ΟΧΙ! Και να θυμάσαι ότι είναι πιο μεγάλο κι από αυτό της 28ης Οκτωβρίου!

Είδες κάτι σε ένα μαγαζί και θέλεις πολύ να το αγοράσεις;;;;; Όχι βέβαια! Αν μάλιστα η αγορά αφορά και μεγάλο ποσό, βάλε όπισθεν και κάτσε στα αυγά σου!

Σου εμφανίστηκε από το πουθενά μια «υπέροχη» οικονομική ευκαιρία; Φτύσε, αγάπη μου, τον κόρφο σου και τρέξε μακριά! Παγίδα είναι και ξινό θα σου βγει!

Νιώθεις να σε πιάνει καταναλωτική μανία και θέλεις διακαώς να τινάξεις τις πιστωτικές σου στον αέρα; Κάνε κράτει, η ανάδρομη σε έχει μπριζώσει!

Έχεις μια σφόδρα επιθυμία να αλλάξεις διακόσμηση στο σπίτι σου; Ας γελάσω!!! Μα φυσικά και δεν θα κάνεις τίποτα μέχρι να πάρεις τις ευλογίες της ΟΡΘΟΔΡΟΜΗΣ Αφροδίτης! Άρα, περίμενε!

Νισάφι πια με όσα δεν μπορώ να κάνω! Και τι μπορώ να κάνω με την στριμμένη από πάνω από το κεφάλι μου;;;

ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΟ, ΠΡΟΧΩΡΑΤΟ, ΣΠΕΥΔΕ ΒΡΑΔΕΩΣ:

Παίζει να σε ξαναβρεί έρωτας παλιός κι αγαπημένος (ή μη). Δεν σου λέω να κάνετε ξανά σχέση, σου λέω απλά ότι μπορεί να τον/την δεις ξανά μπροστά σου και να ξαναμπεί στην ζωή σου. Προχώρα αργά και να είσαι ψυλλιασμένος/η.

Θέλεις οπωσδήποτε να αγοράσεις κάτι; Οκ, αλλά να είναι χαμηλής αξίας (για να μην τραβήξεις τα μαλλάκια σου) και φρόντισε να μην σε πονέσει η τσέπη σου.

Θέλεις να ψάξεις λιγάκι την σχέση σου και να ξεκινήσεις καμία καλή κουβεντούλα με το έτερο ήμισυ; Βουρ στον πατσά!

Μπορείς να απαιτήσεις πράγματα από την σχέση σου -π.χ. περισσότερο ελεύθερο χρόνο μαζί- και να τα αποκτήσεις!

• Παραδόξως πώς, αν είσαι αγοραστής και ψάχνεις για ευκαιρίες, μπορεί και να βρεις κάποια, αλλά φρόντισε να μην είσαι εσύ ο πωλητής! Θα χάσεις!

Μπορεί να σου επιστραφούν χρήματα που σου χρωστάνε, ή να σου «βγει» κάποια επένδυση που είχες κάνει στο παρελθόν! (μούρλια!)

Σε γενικές γραμμές αποφεύγεις οποιαδήποτε γενναία κίνηση αφορά τα οικονομικά σου, τα συναισθηματικά σου και την ομορφιά σου!

Διάβασε επίσης:

Ποια ζώδια αλλάζουν συμπεριφορά στη χαρά και στη λύπη;

Το μεγαλύτερο ψέμα που μπορεί να πει ένα ζώδιο!

«Πίστεψέ με, δεν θέλεις να με δεις να ξεσπάω...!»