Έχεις αρκετό χιουμοράκι για να διαβάσεις την γνώμη του για το δικό σου ζώδιο;;;!!!

ΚΡΙΟΣ: Και να τον απολύσετε από ζώδιο, το ίδιο μου κάνει. Θα συνεχίσω την ζωή μου ατάραχα, αβάδιστα-αβίαστα.

ΤΑΥΡΟΣ: Έχουμε κοινό κυβερνήτη πλανήτη. Την Αφροδίτη. Εγώ όμως και καλό γούστο έχω κι όμορφος είμαι και μούτρα δεν κρατάω όταν τα πάρω. Μου φαίνεται ότι είμαι ένα τσακ και πιο τσαχπίνης. Καλέ, τι τσακ; Κλάσεις ολόκληρες!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αχ, είναι σπίρτο το παιδί και μου αρέσει ο τρόπος που με κάνει να γελάω και να περνάω καλά μαζί του. Άριστα με τόνο του δίνω!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι κομματάκι πειραγμένο, ή ιδέα μου είναι; Συμπεριφέρεται σαν να έχει χαλάσει το λογισμικό του ένα πράγμα. Άσε, δεν θα πάρω.

ΛΕΩΝ: Τον πάω τον Βασιλιά, με απογειώνει η συντροφιά του και τον βρίσκω και πολύ καλό άνθρωπο! Γουστάρω το στυλάκι του, αγαπάω την γενναιοδωρία του και απολαμβάνω την συντροφιά του! 10 με τόνο του δίνω!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μήτε κρύο, μήτε ζέστη με τούτον εδώ. Αν και κάποιες φορές τον βρίσκω λίγο αυστηρό, άλλες πάλι, μου αρέσει και με σκανδαλίζει η πυγμή που δείχνει σε κάποια πράγματα! (τον είπα ευγενικά ξεροκέφαλο, δεν ξέρω αν το καταλάβατε!)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πιάσε το αυγό και κούρευτο! Σιγά μην κάτσω να μπω στην λογική του διαστροφικού αυτού όντος! Σέξι είναι, αλλά είναι και ψυχοβγάλτης! Ευχαριστώ, προτιμώ να φάω μια γαβάθα λαχανάκια Βρυξελών, δεν θα πάρω!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μου αρέσει! Αχ ναι! Έχει έναν αέρα που πολύ τον πηγαίνω! Μου θυμίζει πως θα ήμουν αν τους έγραφα όλους πατόκορφα και έκανα ότι γούσταρα! Αχχχχχ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να τον βάλετε στο ίδιο ράφι με τον Σκορπιό, να τους βλέπετε να τους χαίρεστε! Μπορεί να έχουν σεξαπίλ και πείσμα και να ξέρουν από στοχοθέτηση, αλλά εγώ με ανώμαλους ψυχοτραλαλά δεν θέλω πολλά πολλά μην κολλήσω τίποτα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μια μούρλα την έχει, αλλά δεν με νοιάζει για να είμαι ειλικρινής. Όπως ήδη έχετε καταλάβει, τα στριμμένα πλάσματα κρατάω σε απόσταση, όχι τα τρελιάρικα! Τα τρελιάρικα, έχουν άλλη γλύκα κι είναι και τρομερά δημιουργικά κι έξυπνα! Τους πάω λοιπόν τους Υδροχόους!

ΙΧΘΥΣ: Και ναι και όχι. Έχω μια περίεργη σχέση μαζί τους, γιατί σε κάποια πράγματα μου θυμίζουν τον εαυτό μου. Είναι άνθρωποι με καλή καρδιά, ένστικτο και θέλουν την γλυκιά τους ηρεμία. Όταν όμως τους πιάσει εκείνη η γκρίνια κι η αυτοκαταστροφή, δεν θέλω να τους ξέρω!

Διάβασε επίσης:

Ξέρεις τι αρέσει και τι όχι σε έναν Λέοντα;

Πώς τα απέναντι ζώδια συμπληρώνουν το ένα το άλλο;

Πες μου το ζώδιο σου να σου πω τι είδους κορίτσι είσαι!