Με το χέρι στην καρδιά, παραδέξου ότι έχεις ακούσει μπόλικα από αυτά να σερβίρονται σαν ζεστά ψωμάκια, κάθε φορά που η κουβέντα πηγαίνει προς το ζώδιο τους.

Ερχόμαστε κι εμείς λοιπόν να σου πούμε πως είναι μερικά από αυτά τα κλισεδάκια, του σπάνε κυριολεκτικά τα νεύρα και ξυπνούν το ζώο μέσα του.

Για να δούμε πώς θα απαντούσε ένας Παρθένος σε αυτά!

«Είναι τρομερά καθαρούλης»

Και ρωτάω εγώ (ο Παρθένος): είμαι καθαρός σε σχέση με ποιον;;; Θέλω να πιστεύω ότι όλοι είμαστε καθαροί και ναι, μπορεί να εκτιμώ την καθαριότητα καμιά φορά κομματάκι παραπάνω, αλλά μάλλον δεν έχετε δει πως είναι ο Σκορπιός όταν τον πιάνει η λύσσα του για καθάρισμα!

«Είναι τρομερά οργανωτικός!»

Ξέρω να βάζω το ένα πόδι μπροστά από το άλλο και προς τιμήν μου, έχω συναίσθηση του ποια είναι η σωστή σειρά των πραγμάτων. Παρόλα αυτά, περισσότερη οργάνωση έχω στην σκέψη μου και λιγότερη στο δωμάτιο μου.

«Δεν έχει χιούμορ»

Κι ότι ήμουν έτοιμος να παραδεχτώ το ίδιο για εσάς όλους. Έχω και μάλιστα μαύρο, πικρό, κυρίως εγκεφαλικό χιούμορ, αλλά όπως καταλαβαίνετε, προϋποθέτει εγκέφαλο για να γίνει αντιληπτό. Ουπς! Πόνεσε κανείς;;;

«Είναι πολύ ξερόλας»

Βασικά καρά-επίμονος του κερατά είμαι και δεν γουστάρω να αλλάζω γνώμη. Οπότε, αυτό θα σας το δώσω, παρόλο που παίζει να είμαι και από τα ελάχιστα ζώδια που δεν πιστεύουν στα κουτσομπολιά και τις φήμες και ψάχνω μόνος μου για αποδείξεις, ώστε να σχηματίσω μια ορθή και δίκαιη γνώμη.

«Είναι επικριτικός»

Ή είμαι επικριτικός, ή δεν έχετε μάθει να δέχεστε μια διαφορετική άποψη από την ολόσωστη (προσκυνώ) την δική σας. Επίσης, παίζει και να θίγεται ο εγωισμός σας ένα τσικ περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Να το κοιτάξετε.

«Είναι και αναίσθητος, εδώ που τα λέμε!»

Εννοείς ότι δεν χαμπαριάζω ή ότι δεν έχω αισθήματα; Γιατί και για τα δυο άνετα σου ρίχνω άκυρο, αφού μάλλον δεν έχεις καταλάβει ποιος είμαι και τι ρόλο βαράω. Ωραίο το συναίσθημα και το κατέχω το άθλημα, αλλά βουτάω στα δράματα για να το διαφημίσω. Επίσης, ξεχνάς εντέχνως το πόσα κομμάτια γίνομαι για όσους λατρεύω.

«Δεν ξέρω…. Τον έχω για κάπως άνοστο»

Βρε δεν πα να με έχεις για ότι θέλεις; Θα πάρω την καθαρότατη υπόσταση μου, που τα ξέρει και τα έχει οργανώσει όλα, θα σου ρίξω μια γερή επίκριση χωρίς ίχνος χιούμορ και γεμάτος αναισθησία, θα πάρω τα κουβαδάκια μου και θα πάω σε άλλη παραλία για να… γλεντήσω.

Διάβασε επίσης:

5 πράγματα που ο Παρθένος βρίσκει ανυπόφορα!

Η σκοτεινή πλευρά του/της Παρθένου - Καλύτερα να μην την δεις!

3 αλήθειες, αλλά κι ένα ψέμα για την αγαπημένο μας Παρθένο!