Καλύτερα λοιπόν να αποφύγεις να τον εκνευρίσεις, γιατί δεν ξέρω αν το ξέρεις, αλλά εκνευρισμένος Παρθένος= επικίνδυνα σαρκαστικός και λεκτικά ικανότατος εχθρός! Τζιζζζζζζζζζζζ!

Έχουμε και λέμε:

1. Δεν ανέχεται τους ανθρώπους που είτε το παίζουν (γιατί τους βολεύει), είτε είναι χαζοί, είτε εκνευριστικά αφελείς (του τύπου: «είδα μια πυγολαμπίδα, αλλά είμαι 100% σίγουρος ότι είναι νεράιδα!!!»), είτε ανίκανοι. Ο Παρθένος δεν έχει την διάθεση, ούτε το χρόνο να ασχοληθεί με κάποιον που το IQ του, προβάλλει την ίδια του την ύπαρξη!

2.Μπορεί και να φάει ζωντανό όποιον πάει να τον ελέγξει σε ότι κάνει (λες κι ο ίδιος κολλάει μπρίκια) και θέλει να του το παίξει μανατζαρέος. Βρε ουστ! Εσένα περίμενε για να βάλει το ένα πόδι μπροστά από το άλλο; Είναι πολύ άσχημη ιδέα να βγάζεις άκυρες τις αποφάσεις του, διότι δεν το έχει σε τίποτα να τα βροντήξει όλα και να σηκωθεί να φύγει.

3.Και για να το πάω κι ένα βήμα παραπέρα, πες σε Παρθένο φάτσα κάρτα «κάνεις λάθος!!!», να δεις για πότε ξυπνάει το πιράνχα μέσα του. Για να τα βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά, δεν πας ποτέ να το ελέγξεις, (απλά του λες τι θέλεις και πως το θέλεις και θα το έχεις) και επίσης δεν τον προσβάλλεις λέγοντας του ότι έχει λάθος. Μπορείς κάλλιστα να του κάνεις προτάσεις, ή να του εξηγήσεις τι δεν έχει ολοκληρωθεί σωστά, αλλά γλώσσα, μην του βγάλεις

4.Ένα πράγμα που τον ενοχλεί είναι οι άνθρωποι που υπερ-εκτιμούν τον εαυτό τους και τις δυνάμεις τους. Είναι ένα πράγμα να έχεις αυτοπεποίθηση και να είσαι όντως αστέρι σε ότι κάνεις κι άλλο να πουλάς αφρόγαλα για σαντιγί.

5.Τέλος σε γενικά γραμμές δεν του αρέσουν οι εκπλήξεις κι όχι δεν αναφέρομαι σε πάρτι γενεθλίων-έκπληξη. Μιλάω για τις εκπλήξεις στην εργασία, στην καθημερινότητα, οτιδήποτε τον εκτροχιάζει από τις γνώριμες καταστάσεις του! Είναι ένα μεγάλο «ΟΧΙ»!

BONUS: Ο Παρθένος εκτός από τους ανθρώπους που υπερ-εκτιμούν τις δυνάμεις και τα προσόντα τους, εκνευρίζεται και με εκείνους που μιλάνε δυνατά, εκείνους που κάνουν φασαρία όπου βρεθούν κι όπου σταθούν με τον πομπώδη τρόπο τους και γενικά όσους δεν κινούνται μέσα στα σωστά όρια!

Διάβασε επίσης:

Η σκοτεινή πλευρά του/της Παρθένου - Καλύτερα να μην την δεις!

Αυτοί είναι οι 4 survivors του ζωδιακού

Βάζω τoν Παρθένο σε 8 λέξεις