Κλισεδάκια που η Παρθένος έχει απλά, βαρεθεί να ακούει και διαβάζει! Μα σε πόσα στερεότυπα πια να χωρέσει;;;

1. Λατρεύουν να τακτοποιούν, να καθαρίζουν, είναι μανιακά οργανωτικοί κι αν δουν τίποτα που να μην είναι στην θέση τους, παθαίνουν πολλαπλά εγκεφαλικά και φυσικά -αν μην το ξεχάσω!- είναι τρομερά υποχόνδριοι! Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω, αλλά ακόμα αν υπάρχει άτομο που είναι τα παραπάνω -σούπερ συνδυασμός!- πολύ πιθανόν να μην είναι Παρθένος, αλλά κάποιος με σύνδρομο OCD (Ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή), που μπορεί να ανήκει σε οποιοδήποτε ζώδιο… Αυτά!

2. Είναι αναίσθητος, δεν νιώθει τίποτα! Λατρεμένο κλισεδάκι που κάποιος κάποτε εφηύρε κι από τότε έχει δοξαστεί! Το ότι είναι ζώδιο της Γης και επομένως δεν φοράει στο μανίκι του τα συναισθήματα του για να τα βγάζει με το παραμικρό ή να τα χρησιμοποιεί για συναισθηματικό εκβιασμό, δεν ακούγεται καλό, άρα ας του βγάλουμε την ρετσινιά του ψυχρού αναίσθητου, αφού δεν αντιδράει σκούζοντας και χτυπώντας με τα χέρια το κεφάλι του!

3. Είναι τελειομανής! Και ναι και όχι! Είναι άνθρωπος που όταν πει "θα κάνω κάτι", θα βάζει ποπό κάτω, θα εργαστεί ΣΚΛΗΡΑ πάνω σε αυτό και θα το ΚΑΝΕΙ. Δεν λέει απλώς κάτι για να τον θαυμάσουν ή να για ακουστεί πολύ cool τύπος, αλλά όταν αποφασίσει ότι όντως θα το κάνει, δεν τον σταματάει τίποτα. Το ότι το κάνει και καλά, εκεί κολλήσαμε; Δηλαδή εάν το έκανε χάλια, θα χειροκροτούσαμε με δέος; Ή απλά θα τον λέγαμε τσαπατσούλη και θα κρυφογελάμε πίσω από τα μουστάκια μας; Ε, καλύτερα λοιπόν που είναι τελειομανής!

4. Είναι εξαιρετικά δύσπιστοι. Καλά κάνουν! Αφού έχουν κεφάλι στους ώμους, είπαν να το χρησιμοποιήσουν και για κάτι περισσότερο από το να πιάσουν κότσο τα μαλλάκια τους! Φυσικά και θα σκεφτούν προσεκτικά κάτι προτού το αποδεχτούν ή εκφράσουν γνώμη για αυτό. Κρατάνε και μικρό καλάθι κι έτσι δεν αγοράζουν την…. Φόλα που κυκλοφορεί με το κιλό!

5. Είναι ξινοί κι επικριτικοί! Μα φυσικά και είναι! Hello????? Ζώδιο που σκέφτεται καθαρά, δεν γουστάρει να το παίζει κινέζος ή διπλωμάτης (αφήνει τους ρόλους αυτούς σε άλλους που τους παίζουν επιτυχημένα), μιλάει και λέει αυτό που πιστεύει, χωρίς πάθος, δεικτικότητα ή χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι (για να προσθέσει δραματικότητα), γιατί να μην το θεωρούν οι υπόλοιποι, ως επικριτικό; Κι όμως, αν είμαστε πολύ ειλικρινείς, ο Παρθένος δεν λέει αυτά που όλοι σκεφτόμαστε, αλλά ελάχιστοι έχουμε το θάρρος να παραδεχτούμε ή πολύ περισσότερο, να τα εκφράσουμε μπροστά στον άλλο! Ε, αν είναι έτσι, σας το κάνει ο… επικριτικός της παρέας!

Διάβασε επίσης:

3 αλήθειες, αλλά κι ένα ψέμα για την αγαπημένο μας Παρθένο!

Βάζω τoν Παρθένο σε 8 λέξεις

7 λόγοι για τους οποίους αγαπάμε την Παρθένο