Ποια είναι εκείνα τα ζώδια που σε μια σχέση, δεν ανέχονται το παραμικρό και μπορεί να γίνουν έξαλλα, εάν τους δώσεις αφορμή! Στα παρουσιάζουμε, με την ζωδιακή τους σειρά, κι όχι με σειρά προτεραιότητας!

Ταύρος

Είσαι δικός του και τέλος. Κάτι σαν κτήμα του. Επίσης δεν καταλαβαίνει γιατί να κοιτάς γύρω γύρω, ενώ έχεις δίπλα σου κάποιον που έχει την υπομονή και την αντοχή να σε ανεχτεί για αυτό που είσαι; Χαχαχα! Χιουμοράκι; Όχι δα! Το εννοεί!

Καρκίνος

Τρελά ζηλιάρης, τρελά κτητικός, τρελά άρρωστος με αυτόν/ην που αγαπάει! Δεν λέει να τον προδώσεις, δεδομένου ότι επενδύει πολύ στην σχέση του και πολύ δύσκολα ανέχεται να τον βάλεις στο πλάι ή να κάνεις παιχνίδια. Πρόσεξε, γιατί από γλυκύτατο πλάσμα, μετατρέπεται σε ταλιμπάν σε χρόνο dt!

Λέων

Πας καλά; Θα είσαι με τον Βασιλιά/Βασίλισσα και θα μπεις στον κόπο να κοιτάξεις αλλού; Θέλεις να σου πάρει το κεφάλι; Είπαμε, έχει αυτοπεποίθηση το άτομο, αλλά έχει και γνώθι σαυτόν! Ξέρει τι αξίζει και αν εσύ δεν το ξέρεις, άντε μην σε κάνει να το μάθεις από την καλή και από την ανάποδη!

Παρθένος

Εδώ έχουμε θέμα! Ο Παρθένος είναι κυριολεκτικά μια σιγανοπαπαδιά, που δεν την κόβει το μάτι σου, αλλά είναι από εκείνους τους τύπους, που όσα κι αν φαινομενικά αφήσει να περάσουν στο "ντούκου", στην πραγματικότητα, έχει κάνει λίστα και ετοιμάζεται να πάρει το αίμα του πίσω! Ετσααααααααααααααα!

Σκορπιός

Καλέ όταν ψάχνεις στο λεξικό την λέξη "ζήλεια", έχουν την φάτσα του στο πλάι! Ο Σκορπιός όταν σου λέει "είμαι δικός/ή σου", στην πραγματικότητα εννοεί ότι ΕΣΥ του ανήκεις, από πάνω μέχρι κάτω, κι ότι κάθε σου αναπνοή είναι ευγενές δάνειο που σου παρέχει! Τι να λέμε τώρα;;;

Ιχθύς

Μπορεί να είναι πέρα βρέχει, ή να βρεθεί στον αντίποδα -λόγω της ανασφάλειας του- και να σου βγει σούπερ ζηλιάρης, σούπερ κτητικός και να ψάχνεις να δεις από που θα στην φέρει! Πρόσεχε τον, τούτος εδώ, είναι ένα πολύ περίεργο φρούτο!

Διαβάστε επίσης:

Ποια ζώδια είναι οι αιώνιοι teenagers και ποια είναι πιο ώριμα;;;

Τα top 6 ζώδια που είναι... ψυχοβγάλτες!

Ξέρεις τι έχει το ζώδιο σου καλύτερο από τα υπόλοιπα;