Likes - Όσα λατρεύει ο Λέων

1. Η πολυτέλεια, τα όμορφα πράγματα, τα ακριβά, εκείνα που κρατούν την αξία τους στον χρόνο! Του αρέσει να έχει ωραία πράγματα, γιατί του αρέσει κι ο ίδιος να ξεχωρίζει!

2. Να τον θυμούνται! Να αφήνει το αποτύπωμα του όπου πηγαίνει, να κάνει εντύπωση (θετική) και να τον αναζητούν! Μισεί να τον αγνοούν ή να ζει ως μια μετριότητα. Σε ότι κάνει, βάζει όλο του το είναι, ακριβώς γιατί θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία του. Κι εδώ που τα λέμε, το πετυχαίνει! Δεν μπορείς να τίποτα να αγνοήσεις ή να μην σποτάρεις τον Λέοντα στο δωμάτιο!

3. Λατρεύει τους ανοιχτούς ανθρώπους, τους ανθρώπους "έξω καρδιά" εκείνους που εκφράζονται χωρίς φόβο, που γελούν, μιλούν, ξέρουν να είναι ευτυχισμένοι. Είναι κι ο ίδιος ένας από αυτούς και αγαπάει τους γάργαρους και καθαρούς, ξεκάθαρους ανθρώπους!

4. Του αρέσει να συναντά ανθρώπους με αξίες, με class, με ήθος. Ανθρώπους που είναι άξιοι θαυμασμού, εμπιστοσύνης κι αφοσίωσης. Το Λιοντάρι χαίρεται να κάνει παρέα με ανθρώπους που θαυμάζει, ακριβώς γιατί του θυμίζουν το ίδιο! Δεν ζηλεύει, αλλά απεναντίας, όταν δει έναν σωστό άνθρωπο μέσα στο πλήθος, θα τον προσεγγίσει και θα το επιλέξει για παρέα: οι καλοί με τους καλούς!

Dislikes - Όσα σιχαίνεται ο Λέων

1. Σε άμεση αντίθεση με αυτό που του αρέσει κι ήδη γράψαμε, είναι η μιζέρια, οι μίζεροι άνθρωποι, οι σκυθρωποί χωρίς συγκεκριμένο λόγο κι αιτία, οι άνθρωποι που κρατούν μόνιμα τα χαρτιά τους κλειστά και δεν μοιράζονται, δεν ανοίγονται!

2. Σιχαίνεται την μικροπρέπεια κι όσους την εκφράζουν. Γενναιόδωρη φύση ο ίδιος, δεν μπορεί να ανεχτεί την κατινιά, την ξεπεσμένη συμπεριφορά μερικών ανθρώπων, που έρχονται σε αντιδιαστολή με την δική του ανοιχτή και μεγαλόκαρδη συμπεριφορά.

3. Δεν μπορεί να κάνει λεπτό δίπλα σε αρνητικούς ανθρώπους, σε καταστροφολόγους, σε ανθρώπους που με το παραμικρό, θα φέρουν την καταστροφή. Δεν γουστάρει να έχει πάρε-δώσε με άτομα που δεν είναι φιλόδοξα, αλλά απεναντίας, ζουν κι αναπνέουν για να καταστρέφουν τις φιλοδοξίες των άλλων με την στάση τους.

4. Τέλος, το Λιοντάρι, ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ να έχει ανάγκη κάποιον. Κι όχι, δεν εννοώ τον άνθρωπο στην ερωτική του σχέση. Γενικά στην ζωή του, θέλει να είναι περήφανα ανεξάρτητο και να μην κρέμεται ή να μην έχει ανάγκη κανέναν. Καλύτερα μόνο του στην ζωή κι όπου το βγάλει, παρά να έχει υποχρέωση σε πρόσωπο που δεν γουστάρει!

Διάβασε επίσης:

Γιατί χρειάζεσαι έναν Λέοντα στην ζωή σου;

Αυτά είναι τα 4 πιο ανταγωνιστικά ζώδια

Καρκίνος VS Λέοντα: Πώς αντιδρούν σε 4 όμοιες καταστάσεις;