Θα έχεις παρατηρήσει κι εσύ ότι σε κάθε ζώδιο υπάρχουν εκπρόσωποι του, που σε κάνουν να λες "Μα είναι δυνατόν αυτός να είναι Κριός, Δίδυμος, Λέων κτλ;".

Ε, λοιπόν, καλά το επισημαίνεις, γιατί έτσι είναι! Είναι σα να έχουν επηρεαστεί από κάποιο άλλο ζώδιο, σαν να υπάρχουν παραπάνω από ένας τύπος ζωδίου.

Κριός 1: Ο ορμητικός

Ο παρορμητικός σαρωτικός, τα ξέρω όλα-τα κάνω όλα τύπος! Γεμάτος ενθουσιασμό, σχεδόν δεν σε αφήνει να πεις λέξη, γεμίζει τον χώρο με την παρουσία του και πίστεψε το, είναι έντονη! Δεν τα βγάζεις εύκολα πέρα μαζί του, σχεδόν σε τρομάζει η ενέργεια του και η παρουσία του!

Κριός 2: Ο μετρημένα ενθουσιώδης

Παραδόξως ήσυχος σε γενικές γραμμές, εργατικός, φιλόπονος, περήφανος -για ότι έχει επιτύχει με πολύ κόπο-, ενθουσιώδης σε επιλεγμένα θέματα και αρκετά κοινωνικός, αν και προσεκτικός στις συναναστροφές του!

Κριός 3: Ο κοινωνικός, μα και συνάμα γλυκός

Πολύ γλυκός, τρυφερός, βάζει πολλή καρδιά σε ό,τι καταπιάνεται, τα βγάζει πέρα με όλα, έχει πολλή ενέργεια, αλλά δεν κινείται σαν σίφουνας. Παρόλα αυτά, έχει τρομερή ψυχική δύναμη και πολύ θάρρος, χωρίς να κινείται επιθετικά στο χώρο.

Σε ποιον τύπο Κριού νομίζεις ότι ανήκεις; Με ποιον μοιράζεσαι περισσότερα κοινά χαρακτηριστικά;