Ο Κριός περιγράφεται τέλεια χρησιμοποιώντας τις 5 λέξεις που ακολουθούν!

Κ = Καθαρόαιμος! Ο Κριός αντιπροσωπεύει την καθαρόαιμη δύναμη της φωτιάς, του στοιχείου του. Είναι καθαρόαιμος μαχητής, δεν αφήνει τίποτα στο πέρασμα του όρθιο, τίποτα που να μην θέλει ο ίδιος είτε να αφανίσει, είτε να κατακτήσει.

Ρ = Ριψοκίνδυνος! Δεν χαρίζεται πουθενά και σε κανέναν, ο Κριός δεν φοβάται μήτε να πάθει κάτι, μήτε να χάσει κάτι. Για αυτό ακριβώς το λόγο και προκαλεί φόβο σε εκείνους που δεν ξέρουν ή δεν θέλουν να ρισκάρουν στην ζωή τους, από φόβο μην τυχόν χάσουν τα κεκτημένα τους. Ο Κριός και να τα χάσει, πολεμήσει για να κατακτήσει από την αρχή!

Ι = Ισχυρός! Όταν ο Κριός ξεκινήσει κάτι και πάρει φόρα, τότε αντιλαμβάνεται κανείς την δύναμη της θέλησης του, αλλά και την ορμή (την φυσική του αυτή προίκα), με την οποία ξεχύνεται για να επιβληθεί και να ηγηθεί. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να πούμε ότι ο Κριός είναι ισχυρός και φαβορί για την νίκη!

Ο = Ορμητικός! Όλα τα επίθετα που έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι τώρα δείχνουν ξεκάθαρα την ποιότητα του Κριού! Είναι μια ωμή δύναμη που έχει ασταμάτητη ορμή και σαρώνει τα πάντα στο διάβα της!

Σ = Συντριπτικός! Τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει έναν Κριό που έχει αποφασίσει να κάνει κάτι. Είναι να μην το πάρει απόφαση. Τότε η δύναμη του συνθλίβει τα πάντα στο διάβα της. Το ζώδιο αυτό, δεν είναι να το πάρεις αψήφιστα, διότι έχει όλη την δύναμη που απαιτείται για να τα κάνει… λαμπόγυαλο στο διάβα του!