1. Με καλό φαγητό!
  2. Με καλό ποτό, κέφι και παρέα!
  3. Με ύυυυυυυυυυυυυυυυπνο!

Ο Ιχθύς είναι από τα ζώδια που ευχαριστιούνται τα απλά και μικρά πράγματα στην ζωή! Μια τέλεια ημέρα του πρέπει να συνδυάζει τρεις μεγάλες του αγάπες: το φαγητό-ποτό, τρελό κέφι με παρέα και πολύ μα πολύ ύπνο, ή ξεκούραση!

Ο Ιχθύς αν μπορούσε, θα έκανε πάρτι κάθε μέρα στο σπίτι του ή θα πήγαινε ο ίδιος από το ένα στο άλλο. Αυτό που τον τραβάει είναι η παρέα, το κέφι και η ιλαρότητα της στιγμής. Αγαπάει πολύ τους φίλους του, την οικογένεια του και θέλει να βρίσκεται σε παρέα. Νιώθει τρυφερότητα και ασφάλεια έτσι!

Κι όλα καλά! Το φαγητό είναι η αδυναμία του, το ποτό (γκουχ! Γκουχ!) το ίδιο! Αλλά εκεί που ο Ιχθύς δίνει ρέστα, είναι στον ύπνο! Αν μπορούσε να περάσει και μια ημέρα ως ωραία κοιμωμένη, ο Ιχθύς, άνετα θα την ξόδευε στην αγκαλιά του Μορφέα!

Ο Ιχθύς, να και δεν τους το έχεις, είναι των άκρων λίγο: αγαπάει και την αδράνεια, λατρεύει και να μην κάθεται σε ησυχία ούτε για ένα λεπτό! Εξ’ ου και μπορεί να τον δεις να περνάει μια τέλεια ημέρα, την μισή κοιμώμενος και την υπόλοιπη έξω από το σπίτι του με παρέα και ξενύχτι!