Θέλει κάτι ή όλα από τα παρακάτω:

  1. Εκδρομή, ή ταξίδι!
  2. Φαγητό, ποτό, φιλοσοφικές συζητήσεις!
  3. Άραγμα σε παραλία ή μπροστά στο τζάκι, ή εντελώς αντίθετα, κίνηση, χορό, τραγούδι!

Μιας και μιλάμε για Τοξότη, ε, είναι αυτονόητο ότι πρώτα του αγοράζεις εισιτήριο ή τον βάζεις σε ένα μεταφορικό μέσο και τον πας κάπου που δεν έχει ξαναπάει κατά προτίμηση! Λατρεύει να ταξιδεύει, να αλλάζει παραστάσεις, να γνωρίζει νέα τοπία, ανθρώπους, κουλτούρες, νοοτροπίες. Θαυμάζει εκείνους που μπορούν να ταξιδεύουν, αφήνοντας τα πάντα πίσω τους.

Στην ημέρα του μέσα, θέλει και να απολαύσει: ποτό, φαγητό, μουσική, χορό και συζητήσεις επί παντός επιστητού! Δεν τον χαλάει όμως κι αν αράξει απλά σε έναν καναπέ, με φίλους ή καλή παρέα (ακόμα κι αν δεν είναι δικοί του φίλοι, δεν τον πειράζει), αρκεί να μην βαρεθεί. Ο Τοξότης φέρνει κέφι όπου κι αν βρεθεί κι είναι εξαιρετικά κοινωνικός, επομένως απολαμβάνει πραγματικά το να βρίσκεται με κόσμο.

Θέλει ερεθίσματα κι αλλαγές παραστάσεων για να περάσει μια σούπερ ημέρα. Χρειάζεται και να επικοινωνήσει σε άλλο επίπεδο με μερικούς ανθρώπους για να μην πει ότι βαρέθηκε. Μια τέτοια ημέρα, γεμάτη με κέφι και ζωντάνια, θα ήταν υπέροχη για έναν Τοξότη!

ΤΟΞΟΤΗΣ New Year's Resolution: Το 2018 ξεκινάω αποταμιεύσεις!