Είναι καλό να μπορείς να μένεις και να μάχεσαι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σου εξασφαλίσει και τη νίκη. Υπάρχει και μια ομάδα ζωδίων, που μπορεί να κάνει εκείνο που κάποιοι άλλοι το βρίσκουν δύσκολο κι αδιανόητο: αλλάζουν ρότα, ελίσσονται, αποφεύγουν τα χτυπήματα, βρίσκονται σε διαρκή ελιγμό και κίνηση!

Masters του είδους είναι ο Δίδυμος, χωρίς καμία αμφιβολία. Κατά πόδας, θα τοποθετήσουμε τον Ιχθύ! Κι οι δυο, είναι σαν μια οφθαλμαπάτη. Δεν είσαι ποτέ σίγουρος τι βλέπεις, αν τους βλέπεις κι αν αυτό που βλέπεις, είναι το σωστό! Θα σε ξεγελάσουν εάν απαιτηθεί, απλά για διατηρήσουν την ησυχία τους και το status quo.

Ο Ζυγός από την άλλη, όχι μόνο ξέρει να ελίσσεται, αλλά έχει Διδακτορικό στο να κατευνάζει τα πνεύματα και να καταπραΰνει με την παρουσία του τα οξυμένα πνεύματα. Η αβρότητα του και το χιούμορ του, μπορούν να τον βγάλουν από πολύ δύσκολες καταστάσεις, με μεγάλη επιτυχία!

Ο Τοξότης τέλος, δεν πιάνεται από πουθενά και θα θέλεις. Δεν θα κάτσει ούτε να καυγαδίσει, ούτε θα σου επιτρέψει να τον σύρεις στον πόλεμο που ξεκίνησες, αλλά κι αν τα καταφέρεις, θα καταλήξεις σαν τον χαζό, να πολεμάς με την σκιά σου, διότι εκείνος θα έχει ήδη προχωρήσει στο επόμενο βήμα της ζωής του.

Όλα αυτά τα ζώδια, έχουν διαφορετική φιλοσοφία ζωής και μια χαρά τα έχουν καταφέρει ως τώρα. Ξέρει πόσους έχουν τρελάνει με αυτή την τακτική τους; Ουουουου!

Μάθε τα ζώδια από την καλή κι από την... ανάποδη! Όλες οι χιουμοριστικές ειδήσεις των ζωδίων είναι εδώ!