Τι είδε ο Μάγος: Άνθρωπος, Διάστημα και εξωγήινοι

Η αναζήτηση νέων κόσμων και οι θρυλούμενες επαφές με εξωγήινους

Τι είδε ο Μάγος: Άνθρωπος, Διάστημα και εξωγήινοι

Με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση της NASA για την ανακάλυψη επτά «αδελφών» της Γης σε ένα αρκετά μακρινό ηλιακό σύστημα, ο Γιάννης Ριζόπουλος και η συμπαρουσιάστριά του Μελίνα Φώφη ασχολούνται με την προοπτική των Διαστημικών ταξιδιών, ανιχνεύοντας παράλληλα το «καυτό» θέμα των εξωγήινων. Υπάρχουν; Ζουν ανάμεσά μας; Ή μήπως τελικά πρόκειται για έναν ακόμη σύγχρονο μύθο; Το βέβαιο πάντως είναι ότι ανεξάρτητα με το τι είναι πραγματικά, διάφορα ΑΤΙΑ μας επισκέπτονται αρκετά συχνά!

Στο πρώτο βίντεο, εξετάζονται αστρολογικά τα δεδομένα για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής, αρχής γενομένης από το πιο γνωστό επεισόδιο της «σειράς», την υπόθεση Roswell.

Στο δεύτερο βίντεο, γίνεται μια απόπειρα να προσδιοριστεί χρονικά τόσο η «αποίκιση» άλλων πλανητών από τον άνθρωπο, όσο και η πιθανότητα να υπάρξει μια πολύ στενή επαφή με όντα που έρχονται από έναν άλλο γαλαξία.

Τέλος, στο τρίτο βίντεο μπορείτε να δείτε και να ακούσετε την ανανεωμένη «μαγική συνταγή» για την εβδομάδα που ακολουθεί, με πρωταγωνιστές τον Ερμή και τον Δία, που κάνουν ότι περνά από το... χέρι τους για να αναπληρώσουν ότι χάθηκε το τελευταίο διάστημα, κυρίως από ψυχολογική άποψη.

Τι λένε τα άστρα για τους... εξωγήινους;



Το επόμενο επεισόδιο στην «εποποιία του Διαστήματος»



Η συνταγή της εβδομάδος (18/3 έως 24/3) με ένθετο το «Άστρα μας, κουκλίτσα μου»



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved