Τι είδε ο Μάγος: Η Αστρολογία και οι σύγχρονες προκλήσεις της.

Πόσο «απέναντι» είναι τελικά η Αστρολογία, η Επιστήμη και η Εκκλησία;

Τι είδε ο Μάγος: Η Αστρολογία και οι σύγχρονες προκλήσεις της.

Στην πανηγυρική εκπομπή για τον ένα χρόνο ζωής του «Μάγου», ο Γιάννης Ριζόπουλος και η συμπαρουσιάστριά του Μελίνα Φώφη έχουν... αποκριάτικά κέφια κι έναν εκλεκτό προσκεκλημένο, τον Θανάση Ματσώτα!
Μαζί ψηλαφίζουν τα βασικά επιχειρήματα όσων εναντιώνονται στην Αστρολογία αλλά και τις παθογένειες του ίδιου του αστρολογικού «χώρου». Οι απαντήσεις στις επιστημονικές αιτιάσεις είναι το αντικείμενο του πρώτου βίντεο.

Στο δεύτερο βίντεο, ανατρέχουν στην σχέση Αστρολογίας- Ορθόδοξης Εκκλησίας, επιχειρώντας να λύσουν μια «παρεξήγηση» που κρατά περίπου 150 χρόνια και η οποία εκτός των άλλων είναι κι ένα μεγάλο «βαρίδι» για όσες και όσους ασχολούνται με την Αστρολογία.

Τέλος, στο τρίτο βίντεο μπορείτε να δείτε και να ακούσετε την εξαιρετικά ανανεωμένη «μαγική συνταγή» για την εβδομάδα που ακολουθεί, με την Μελίνα Φώφη σε έναν νέο ρόλο-έκπληξη. Στο ειδικό ένθετο «Άστρα μας, κουκλίτσα μου», χρωματίζει με τον δικό της τρόπο τις αστρολογικές προβλέψεις, υπό την... επίβλεψη του «Μάγου», φυσικά! Λίγο νωρίτερα, οι δύο συνοδοιπόροι της δίνουν τις κατευθύνσεις της Σεληνιακής έκλειψης του Φεβρουαρίου.

Η επιστημονική πρόοδος «φλερτάρει» με την Αστρολογία



Η Εκκλησία, οι Θεοσοφιστές και τα μεταφυσικά «βαρίδια» στην Αστρολογία.



Η συνταγή της εβδομάδας 11/2 - 17/2 με ένθετο το «Άστρα μας, κουκλίτσα μου»



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved