Τι είδε ο Μάγος: Αφιέρωμα στα παιδιά

Κάθε παιδί έχει το δικό του "άστρο" κι όλα μαζί φωτίζουν τον ουρανό μας!

Τι είδε ο Μάγος: Αφιέρωμα στα παιδιά

Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι οι γιορτές των παιδιών! Αφορμής δοθείσης λοιπόν, ο Γιάννης Ριζόπουλος και η συμπαρουσιάστριά του Μελίνα Φώφη, ασχολούνται με την ελπίδα του κόσμου μας, μια ελπίδα ωστόσο που τόσο έχει υποφέρει και τσαλαπατηθεί στο πέρασμα των αιώνων. Δυστυχώς και σήμερα τα παιδιά χρησιμοποιούνται συχνά για να καλύψουν ανάγκες των «μεγάλων» και μέχρι να βρουν οριστικά το δίκιο τους, προέχει το να γίνει διακριτή η διαφορετικότητά τους, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο και σε αυτό έρχεται να συνδράμει η Αστρολογία. Το ιστορικό της παιδικής ηλικίας και οι ιδιομορφίες της κάθε γενιάς είναι το κυρίως αντικείμενο του πρώτου βίντεο.
Στο δεύτερο βίντεο, περιγράφονται οι εν δυνάμει διαφορετικές κατευθύνσεις που απορρέουν από το ωροσκόπιο ενός παιδιού και τις οποίες οι εκάστοτε γονείς οφείλουν να σέβονται, χωρίς να προβάλλουν τα δικά τους «φαντάσματα».
Τέλος, στο τρίτο βίντεο μπορείτε να ακούσετε τη «μαγική συνταγή» για την εβδομάδα που ακολουθεί, με τον ανάδρομο Ερμή να παραπέμπει περισσότερο σε διορθωτικές κινήσεις, εσωστρεφείς δράσεις και φιλοσοφικές αναζητήσεις.

Δείτε τα βίντεο:


Η Ιστορία της παιδικής ηλικίας: Παρελθόν, παρόν και μέλλον







Τι θα γίνω όταν μεγαλώσω;







Η συνταγή της εβδομάδος (01/01 έως 06/01)






©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved