Ζώδια Σήμερα 24/3: Εκτός πραγματικότητας

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 24/3: Εκτός πραγματικότητας

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Με τον Ερμή, ως ανάδρομος, να αγκαλιάζεται στενά με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, η μέρα φαντάζει αρκετά δύσκολη όσον αφορά στις καθημερινές μας υποχρεώσεις και τα πρακτικά μας θέματα, καθώς θα έχει τους δικούς της ρυθμούς. Αργοπορία, έλλειψη διάθεσης να κάνουμε το οτιδήποτε, χάσιμο, καθυστερήσεις, αναβολές, σκέψεις και ονειροπολήσεις μας βγάζουν τελείως έξω από το πρόγραμμά μας, αλλά για κάποιο περίεργο λόγο δε θα έχουμε ούτε νεύρα, ούτε ένταση. Το κακό είναι ότι σε πολλές περιπτώσεις θα είμαστε και εκτός πραγματικότητας, βάζοντας με το νου διάφορα ή κάνοντας εκτιμήσεις που δεν ισχύουν, οπότε είναι για το καλό μας να αποφύγουμε ενέργειες και αποφάσεις γιατί θα είναι λανθασμένες.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες, είστε στον κόσμο σας και αυτό σας κάνει καλό αφού ακόμα και κατά... λάθος εσείς περνάτε τα σωστά μηνύματα στους άλλους. Από την άλλη, πουλήστε άφοβα ό,τι θέλετε από τον εαυτό σας, αφού πολλοί θα είναι οι υποψήφιοι αγοραστές.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες, ένα μπάχαλο στη δουλειά ή το σπίτι σας θα φέρει δάκρυα απόγνωσης στα μάτια σας! Αλλά ή θα αρχίσετε να εκνευρίζεστε ή θα παραιτηθείτε από κάθε προσπάθεια και θα επανέλθετε, όταν ξεθολώσει το τοπίο.

Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι η μέρα είναι... πονηρή και πρέπει κι εσείς να γίνετε κι εσείς πιο ευέλικτοι και καπάτσοι τόσο στα οικονομικά, όσο και τα ερωτικά σας θέματα. Μια παλιά ιστορία πάντως αφήστε τη στο παρελθόν, εκτός αν χρειάζεται κλείσιμο.


Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved