Ζώδια Σήμερα 18/3: Εγωισμοί, ανταγωνισμοί και επιθετικές συμπεριφορές

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 18/3: Εγωισμοί, ανταγωνισμοί και επιθετικές συμπεριφορές

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Η Σελήνη, προχωρώντας στον Λέοντα, θα κάνει τετράγωνο με τον Άρη στον Ταύρο, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι η Δευτέρα θα ξεκινήσει με πολύ ένταση, οπότε σίγουρα δε θα είναι από τις συνηθισμένες... Τσαγκαροδευτέρες. Εγωισμοί, ανταγωνισμοί, επιθετικές και προκλητικές συμπεριφορές αλλά και υπερβολικές αντιδράσεις για το... τίποτα, θα μας φέρουν στο «αμήν» και δεν αποκλείεται το φλογερό μας ταμπεραμέντο να βγει σε όλο του το μεγαλείο. Το να χάσουμε τη ευγένειά μας και να μην αφήσουμε τίποτα να πέσει κάτω είναι το πιο πιθανό, αλλά ας έχουμε υπόψη μας ότι η κατάσταση θα εκτονωθεί γρήγορα, οπότε καλό είναι να γυρίσουμε την πλάτη μας και να μη δώσουμε συνέχεια.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί εκτοξεύετε κατηγορίες, αμύνεστε σε επιθέσεις και γενικά στο επαγγελματικό, οικογενειακό περιβάλλον και τη σχέση σας επικρατεί ένα τεταμένο κλίμα. Μην το τραβάτε στα άκρα όμως γιατί θα ξεφύγει η κατάσταση.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί, Τοξότες και Ζυγοί θα εκνευριστείτε από τα απότομα πάνω-κάτω τόσο στα οικονομικά, όσο και στα ερωτικά σας και είναι πολύ πιθανό να τα πάρετε άγρια κάποια στιγμή!


Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved