Ζώδια Σήμερα 15/3: Λόγια του αέρα

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 15/3: Λόγια του αέρα

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Με τον Ερμή στους Ιχθύς σε τετράγωνο με τον Δία στον Τοξότη η μέρα προμηνύεται ιδιαίτερα χαλαρή, ανάλαφρη, με έντονη εξωστρέφεια και διάθεση για κουβέντα, αστεία και βόλτες. Θα λάβουμε ευχάριστες ειδήσεις, θα κάνουμε επαφές, δεν είναι όμως η κατάλληλη μέρα για να μιλήσουμε για δουλειές γιατί θα πέσει πολύ μπλα-μπλα, άλλα τα περισσότερα που θα ειπωθούν θα τα πάρει ο αέρας, αφού μόνο λίγα θα ισχύουν και τα υπόλοιπα θα είναι υπερβολές, υποσχέσεις και μεγάλα λόγια. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να κρατήσουμε μικρό καλάθι! Από την άλλη, ας μην ξεχνάμε ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος, οπότε θα είναι πιο εύκολο να ξαναέρθουν στο προσκήνιο άλυτα θέματα για να ξεκαθαριστούν ή να διευθετηθούν, αλλά και να εκφράσουμε ανοιχτά ό,τι αισθανόμασταν και δειλιάζαμε μέχρι τώρα, είτε κακό είτε καλό, παρά να περιμένουμε κάτι καινούργιο.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες μην παρασύρεστε από το υπεραισιόδοξο κλίμα και μοιράζετε απλόχερα υποσχέσεις γιατί το πιο πιθανό είναι να μην τις τηρήσετε κι όχι μόνο αυτό αλλά θα κατηγορηθείτε ως ανεύθυνοι και επιπόλαιοι!

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, μη χάνετε τον έλεγχο γιατί τόσο στα οικονομικά όσο και τα ερωτικά σας. Η αυτοσυγκράτηση είναι απαραίτητη, αφού κινδυνεύετε να εκτεθείτε ή να απογοητευτείτε λόγω των μεγάλων προσδοκιών που θα γεμίσετε.


Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved