Ζώδια Σήμερα 14/3: Οργανωμένες ενέργειες και δράσεις

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 14/3: Οργανωμένες ενέργειες και δράσεις

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Το σημερινό τρίγωνο του Άρη στον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μας βοηθά να αναλάβουμε δράση, να επεξεργαστούμε τα δεδομένα μας, να οργανωθούμε, να πάρουμε αποφάσεις και να εστιάσουμε σε συγκεκριμένο στόχο, όπου με μελετημένες ενέργειες ή με τη βοήθεια ισχυρών ατόμων θα προσπαθήσουμε να τον πετύχουμε. Από την άλλη βέβαια, ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς καραδοκεί και η σύνοδός του με τον Ήλιο μεν αυξάνει τις μετακινήσεις και τις επαφές μας, όμως το αποτέλεσμα δε θα είναι το αναμενόμενο, αν επιχειρήσουμε κάτι καινούργιο. Αντίθετα, θα καταφέρουμε να διευθετήσουμε εκκρεμότητες ή υποθέσεις του παρελθόντος, αλλά και να επανεξετάσουμε ή αλλάξουμε κάποια πλάνα ή σχέδιά μαςκαι τα προσαρμόσουμε στα τωρινά δεδομένα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι και Αιγόκεροι η πρακτικότητα κι η λογική σας θα σας βοηθήσουν να κάνετε κινήσεις και να πάρετε άμεσα αποφάσεις, ενώ μια επαφή ή είδηση είναι πολύ πιθανό να φανεί εξαιρετικά χρήσιμη στην μετέπειτα πορεία σας.

Κριοί, Καρκίνοι, Λέοντες, Ζυγοί, Σκορπιοί και Υδροχόοι επειδή κινδυνεύετε να φάτε αναίτια επίθεση, είτε από ένα πολύ δικό σας πρόσωπο είτε από το αφεντικό σας, να παραμείνετε ψύχραιμοι και να φροντίσετε να έχετε καλά επιχειρήματα να παρουσιάσετε.

Ιχθύες θα καταφέρετε να ξεμπερδέψετε με ένα ζήτημα του παρελθόντος, αλλά για τα καινούργια ανοίγματα ούτε λόγος. Σχέδια και ιδέες όμως που είχατε παλιά ίσως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μπουν σε εφαρμογή.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες μην ξανοίγεστε πολύ γιατί θα αρχίσει να μπάζει νερά η βάρκα σας! Συγκρατήστε τη φόρα και τον ενθουσιασμό σας και σκεφτείτε πολύ προσεκτικά το πώς θα διαχειριστείτε ζητήματα σχέσεων ή επαγγελματικά σας.


Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved