Ζώδια Σήμερα 12/3: Όλα τα κάνουμε αργά

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 12/3: Όλα τα κάνουμε αργά

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Μετά από ένα τριήμερο καθισιό, είναι λογικό η επαναφορά μας στους κανονικούς ρυθμούς να μην είναι κι η καλύτερη. Δεν έχουμε και πολύ διάθεση για τρέξιμο και δουλειές, άλλωστε η Σελήνη, που θα βρίσκεται μέχρι και το απόγευμα στον Ταύρο, συμφωνεί απόλυτα μαζί μας αφού κι αυτή δεν είναι της πίεσης και των νεύρων. Είμαστε νωχελικοί, όλα τα κάνουμε αργά, δε το ‘χουμε να βιαστούμε και να τρελαθούμε, ούτε και να αγχωθούμε για θέματα της καθημερινότητας. Με το που θα περάσει όμως στους Διδύμους θα αρχίσουμε να γινόμαστε πιο κινητικοί, θα πηγαίνουμε από εδώ και από εκεί και θα επιταχύνουμε κατά πολύ τους ρυθμούς μας!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι και Δίδυμοι η μέρα σας ανήκει, οπότε κάντε ό,τι περνά από το χέρι σας να την ευχαριστηθείτε, αλλά και να πλασάρετε όσο καλύτερα γίνεται τον εαυτό σας, κάνοντας γνωστές τις αρετές και τα ταλέντα σας.

Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, Παρθένοι, Ιχθύες και Τοξότες και πολύ ορεξάτοι δε θα είστε αλλά απ’ ό,τι φαίνεται οι άλλοι γύρω σας δεν συμμερίζονται την κατάστασή σας, οπότε είναι πολύ πιθανό να σας πρήξουν με γκρίνια και απαιτήσεις.

Κριοί και Ζυγοί, ο οικονομικός απολογισμός του τριημέρου σας δημιουργεί ανησυχία, όμως να γυρίσετε τον χρόνο πίσω δε γίνεται, οπότε από εδώ και πέρα μαζευτείτε λίγο.


Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved