Ζώδια Σήμερα 11/3: Ωραία Κούλουμα θα γιορτάσουμε!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 11/3: Ωραία Κούλουμα θα γιορτάσουμε!

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

Καθαρά Δευτέρα σήμερα και η Σελήνη στον Ταύρο μας σπρώχνει να απολαύσουμε τη μέρα μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να φάμε τα σαρακοστιανά εδέσματα, να πιούμε και να χαρούμε. Να ξεχάσουμε για λίγο σκοτούρες και προβλήματα, να είμαστε «όσα πάνε και όσα έρθουν», να σταματήσουμε να αγχωνόμαστε για το αύριο και να ξεκουραστούμε. Το πιο πιθανό είναι, επίσης, να μας πιάσει τεμπελιά, να μη θέλουμε να κουνήσουμε ούτε το μικρό μας δαχτυλάκι, περιμένοντας από τους άλλους να κάνουν τα πάντα. Ο ερωτισμός, επίσης, θα είναι έντονος, οπότεαδράξτε εσείς οι ελεύθεροι την ευκαιρία για λίγο φλερτ!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼



Ταύροιείστε οι πρωταγωνιστές της ημέρας, οπότε φροντίστε όχι μόνο να καλοπεράσετε, αλλά να εκμεταλλευτείτε και την εύνοιά σας για να πετύχετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις. Η επιτυχία πάντως δεν αργεί.

Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοιτο θέμα είναι να αφήσετε για λίγο στην άκρη εγωισμούς και ξεροκεφαλιές και να περάσετε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κι αν δείτε ότι επιμένουν πολύ στις απόψεις τους, δε χάθηκε κι ο κόσμος να κάνετε τα στραβά μάτια μια μέρα…

Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί, μην αγχώνεστε! Περάστε όμορφα και αφήστε τα οικονομικά στην άκρη. Στα ερωτικά, τώρα που γυρίζει, κάντε τις κινήσεις σας και θα βγείτε κερδισμένοι.




Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved