Ζώδια σήμερα 28/2: Τσίκνισε... υπεύθυνα!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 28/2: Τσίκνισε... υπεύθυνα!

Ζώδια Σήμερα | Τσικνοπέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Ήρθε κι η αγαπημένη ημέρα πολλών, η Τσικνοπέμπτη, αλλά όπως όλα δείχνουν μάλλον συγκρατημένα και χωρίς υπερβολές θα την περάσουμε, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Αιγόκερω δεν αφήνει πολλά περιθώρια για κραιπάλες και καταχρήσεις. Ωστόσο και εμείς θα είμαστε πιο συνετοί και ναι μεν θα τηρήσουμε την παράδοση, όμως δε θα έχουμε και διάθεση για να τερματίσουμε... το κοντέρ, αφού η επόμενη δεν είναι μόνο εργάσιμη, αλλά και 1η του μήνα, οπότε οι δουλειές ή οι υποχρεώσεις μας είναι αρκετές και μας θέλουν ακμαιότατους! Πιθανό είναι να μας πιάσει μια μελαγχολία ή ανασφάλεια, αλλά δεν πρέπει να την αφήσουμε να μας ρίξει, όπως επίσης και να δικαιωθούμε για μια επιλογή ή απόφασή μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας ξανά, αφού, όχι μόνο στα επαγγελματικά, αλλά και στα προσωπικά σας φαίνεται να τα πάτε καλά. Δείχνετε όμως κι εσείς τα ωραιότερα στοιχεία του χαρακτήρα σας και έτσι καταφέρνετε να κερδίσετε τις θετικές εντυπώσεις.

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί μάλλον σε στενό οικογενειακό κύκλο θα περάσετε την Τσικνοπέμπτη σας, ενώ δεν αποκλείεται και να είστε τόσο κουρασμένοι από τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σας που να μην έχετε καμία άλλη διάθεση, πέρα από το να φάτε και να ξαπλώσετε.

Δίδυμοι και Τοξότες ευτυχώς που μια τέτοια μέρα είναι έτσι διαμορφωμένες οι συνθήκες γιατί αλλιώς θα... οργιάζατε. Όπως και έχει, προσέξτε και κόψτε λίγο τον αυθορμητισμό και την επιπολαιότητά σας γιατί είτε ερωτικά είτε οικονομικά θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved