Ζώδια σήμερα 15/2: Μη σκοτίζεσαι με καημούς και προβλήματα

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 15/2: Μη σκοτίζεσαι με καημούς και προβλήματα

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Η Σελήνη στους Διδύμους κάνει αντίθεση με τον Δία στον Τοξότη και η έλλειψη διάθεσης να ασχοληθούμε με οτιδήποτε κοπιαστικό, χρονοβόρο ή μίζερο είναι ορατή. Το μόνο που θέλουμε είναι να παραμείνουμε ξέγνοιαστοι, ανέμελοι και χαλαροί και να μη σκοτίσουμε το κεφαλάκι μας με προβλήματα και καημούς. Αυτό που μας νοιάζει πιο πολύ είναι να απολαύσουμε τώρα τα καλά της ζωής και από αύριο... βλέπουμε!

Εννοείται ότι θα βγάλουμε μια επιπολαιότητα ή ανωριμότητα σε αρκετά ζητήματα, από την άλλη όμως θα έχουμε αισιοδοξία και κέφι, που όσο περνούν οι ώρες και βρισκόμαστε πιο κοντά στο σαββατοκύριακο θα αυξάνονται. Το απόγευμα η Σελήνη μπαίνει στον Καρκίνο, αλλάζοντας τελείως το mood μας, καθώς γινόμαστε πιο συναισθηματικοί, ρομαντικοί ή κυκλοθυμικοί.

5 ζώδια που τους αρέσουν τα «άγρια» παιχνίδια στο κρεβάτι

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες μια ευχάριστη ατμόσφαιρα επικρατεί στο σπίτι ή τη δουλειά σας, αλλά κινδυνεύετε να φάτε τη μέρα με ανούσια πράγματα, κουτσομπολιά και υποθέσεις που είναι χαζές, παραμερίζοντας άλλα που είναι πολύ σημαντικά.

Καρκίνοι, από το απόγευμα και μετά, τα φώτα στρέφονται πάνω σας, οπότε αφήστε μιζέριες, γκρίνιες και υπερβολικούς συναισθηματισμούς και βγάλτε τον γλυκό, ρομαντικό και ερωτικό εαυτό σας! Έτσι, θα κατακτήσετε τους πάντες!

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι μια μίρλα θα υπάρχει στο περιβάλλον σας, η οποία, πάνω που είχατε φτιαχτεί για το σ/κ θα σας χαλάσει τη διάθεση. Στο χέρι σας είναι να μην την αφήσετε να σας επηρεάσει, βάζοντας ταυτόχρονα τέλος στα... δάκρυα! Λίγος πάγος σας χρειάζεται!

Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί, ερωτικά και οικονομικά ανοίγονται νέες προοπτικές που μπορεί να μην είναι θεαματικές, αυτό όμως δε σημαίνει ότι είναι και του πεταματού! Έχετε χρόνο να σκεφτείτε πώς θα τις διαχειριστείτε, οπότε μη βιάζεστε!


#AstroQuote of the Day


https://www.instagram.com/p/btqaqvsnttu/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved