Ζώδια Σήμερα 13/2: Απότομα σκαμπανεβάσματα

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 13/2: Απότομα σκαμπανεβάσματα

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Άρης και Ουρανός συναντιούνται για τελευταία φορά σήμερα στον Κριό και η αλήθεια είναι ότι θα κάνουν πάρα πολλά χρόνια μέχρι να τα ξαναπούνε γι’ αυτό θα φροντίσουν αυτή η συνάντηση να είναι μοναδική, ξεχωριστή και ανεπανάληπτη. Μας προτρέπουν, λοιπόν, να ρισκάρουμε, να ξεφύγουμε από κλισέ και περιορισμούς, να απελευθερωθούμε από στερεότυπα, πρόσωπα, καταστάσεις και ταμπού και να κάνουμε την έκπληξη!

Το διαφορετικό, το ασυνήθιστο, το πρωτότυπο είναι αυτά που μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον και εκεί πρέπει να στραφούμε. Από την άλλη, μας βγαίνει μια πιο προκλητική ή και εκκεντρική τάση, ενώ το να αλλάξουμε τα πράγματα γύρω μας και πάνω μας είναι πλέον ανάγκη. Μια αναστάτωση, ανατροπή του υπάρχοντος καθεστώτος, ένα απότομο σκαμπανέβασμα είναι πιθανά να συμβούν και να μας ωθήσουν σε ενέργειες και αποφάσεις που δεν είχαμε ξαναδοκιμάσει.

Αυτές είναι οι 4 πιο εκδικητικές γυναίκες του ζωδιακού!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί ετοιμαστείτε να κάνετε και πάλι τη διαφορά! Απελευθερώστε τις δυνατότητές σας, εκπλήξτε, ρισκάρετε τώρα που γυρίζει και αλλάξτε εμφάνιση και στάση. Μπορεί να μην έχετε την πλήρη αποδοχή, θα νιώσετε όμως πολύ καλύτερα! Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι το να αλλάξετε, να πειραματιστείτε, ακόμα και να ξεμάθετε πρόσωπα του οικογενειακού ή επαγγελματικού σας περιβάλλοντος, που είχαν βολευτεί είναι πλέον μονόδρομος για σας! Μην ξεχνάτε ότι για να φτιάξετε ομελέτα είναι απαραίτητο να σπάσετε τα αβγά. Ιχθύες και Παρθένοι, η κλασική, δοκιμασμένη συνταγή είναι άνοστη και χωρίς αποτέλεσμα. Τολμήστε, ρισκάρετε, ποντάρετε στο απίθανο για να φέρετε τα πάνω - κάτω (ή το ανάποδο) στην οικονομική και σεξουαλική σας ζωή!

#AstroQuote of the Day

https://www.instagram.com/p/bts8znhh7ol/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved