Ζώδια σήμερα 7/2: Μιλάμε για… μεγάλες επιτυχίες!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 7/2: Μιλάμε για… μεγάλες επιτυχίες!

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Με τον Ήλιο στον Υδροχόο να κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Τοξότη η σημερινή μέρα αναμένεται άκρως διασκεδαστική, γεμάτη γέλιο, αισιοδοξία, ενθουσιασμό αλλά και αρκετή τύχη και επιτυχίες σε πολλούς τομείς της ζωής μας. Αρκετοί και αρκετές θα έχουν την ευκαιρία να λάμψουν, να ανεβάσουν τη δημοφιλία τους και να πετύχουν τους στόχους τους προσωπικούς ή επαγγελματικούς, ενώ τα ρίσκα και τα ανοίγματα θα πιάσουν τόπο. Από την άλλη, ο Ερμής στον Υδροχόο με το εξάγωνό του με τον Άρη στον Κριό μας σπρώχνει για να ξεκολλήσουμε από τα συνηθισμένα, να πάψουμε να έχουμε κλασικές ή πεζές αντιλήψεις και χωρίς να φάμε άλλο χρόνο, παιδεύοντας το μυαλό μας, να πάρουμε άμεσα αποφάσεις για τα σημαντικά ζητήματά μας.

Η Δήμητρα στον Τοξότη - Τι φέρνει στα 12 ζώδια

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι, Τοξότες και Κριοί, η τύχη σας ευνοεί, ο ενθουσιασμός σας περισσεύει και ζωντάνια και ενέργειά σας ξεχειλίζει. Τίποτα δεν είναι ικανό να σας σταματήσει και να σας στερήσει τις επιτυχίες σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Ό,τι κι αν δοκιμάσετε θα σας βγει.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί, αν δε μείνετε στις… υποσχετικές και πιέσετε για δεσμεύεις, τότε όλα θα γίνουν πολύ πιο άμεσα και εύκολα για σας. Πάντως ευκαιρίες θα έχετε να βελτιώσετε το σπίτι, τη δουλειά ή τη σχέση σας, αρκεί να τις διακρίνετε.

Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, νιώθετε ότι κάποιος σας τραβάει από τα μαλλιά να κάνετε πράγματα ή να πάρετε αποφάσεις και εκεί πάνω στη βιασύνη ή τη σύγχυσή σας, μπορεί να κάνετε πατάτα. Να παραμείνετε ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι σε αυτά που θέλετε εσείς κι όχι οι άλλοι.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/btoo401acs4/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved