Ζώδια Σήμερα 5/2: Ακολούθησε μια διαφορετική κατεύθυνση

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 5/2: Ακολούθησε μια διαφορετική κατεύθυνση

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο η τάση μας να αλλάξουμε τα δεδομένα στους βασικούς τομείς της ζωής μας ή να διαφοροποιηθούμε εντελώς θα είναι μεγάλη, πολύ μεγαλύτερη όμως θα είναι η διάθεσή μας να αποκοπούμε συναισθηματικά από πρόσωπα και καταστάσεις που μας κρατούν δέσμιους και να κάνουμε μια καινούργια αρχή. Το να ακολουθήσουμε μια άλλη κατεύθυνση, να ξεφύγουμε από την πεπατημένη, να δοκιμάσουμε τρόπους κι εναλλακτικές, να πειραματιστούμε, ακόμα και να ρισκάρουμε, κάνοντας κάτι ασυνήθιστο ή πρωτότυπο, αν έχουμε αυτή τη δυνατότητα, προκειμένου να ανανεωθούμε ή να πετύχουμε τους στόχους μας είναι πολύ πιθανό. Το σίγουρο είναι ότι δε θέλουμε να γίνουμε μέρος… του κοπαδιού, δρώντας και αντιδρώντας όπως κι οι υπόλοιποι.

Astrovote: Ποιο ζώδιο θα μετανιώσει πικρά που σε έχασε;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼Υδροχόοι, εσείς κάνετε παιχνίδι αυτό το διάστημα και σαν «μαύρα πρόβατα» που θέλετε να είστε, προκαλείτε, ρισκάρετε και πρωτοστατείτε, αρνούμενοι να δεχτείτε αυτά που προστάζουν οι άλλοι, αφού νιώθετε ότι ακολουθώντας το δικό σας μονοπάτι θα φτάσετε πιο σύντομα στην επιτυχία.

Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί ή θα αλλάξετε κι εσείς τροπάρι, στοχεύοντας στο καινούργιο και το διαφορετικό ή θα επιμείνετε σε παλιές συνταγές που όμως δε θα έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε συμπεριφορές που σας τη «βιδώνουν», εκπλήξτε, γυρνώντας αδιάφορα την πλάτη σας. Ίσως έτσι πετύχετε περισσότερα.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι καινούργιο κρασί σε παλιό βαρέλι δεν μπαίνει. Αν θέλετε να αλλάξει η ερωτική ή οικονομική σας ζωή, υιοθετήστε μια διαφορετική μέθοδο. Κυρίως, ξεκολλήστε από αντιλήψεις και συνήθειες που σας εγκλωβίζουν.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/btjh6nvacqo/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved