Ζώδια Σήμερα 1/2: Μηδένισε το κοντέρ!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 1/2: Μηδένισε το κοντέρ!

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Την πρώτη Παρασκευή του Φλεβάρη μόνο χαλαρή και όμορφη δεν τη λες, καθώς ο Άρης στον Κριό τετραγωνίζεται με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, συνθήκη που δείχνει δυσάρεστα γεγονότα και ειδήσεις θα μας στενοχωρήσουν είτε αφορούν σε μας είτε σε ανθρώπους που γνωρίζουμε. Από την άλλη, θα βγουν στη επιφάνεια ανταγωνισμοί, έχθρες, ακόμα και μυστικά σχέδια ή ενέργειες εναντίον μας που αν δεν καταφέρουν να μας βλάψουν, θα μας ωθήσουν στο να ανταπαντήσουμε με τα ίδια μέσα ή να βάλουμε τέλος σε κάθε επαφή! Πάντως είναι μια καλή ευκαιρία να πατήσουμε delete σε ανθρώπους και καταστάσεις που μας ταλαιπωρούν ή σέρνονται, να μηδενίσουμε το κοντέρ μας και να το πάμε και πάλι από την αρχή.

Τι φαγητό θα ήσουν ανάλογα με το ζώδιο σου;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, έρχεστε αντιμέτωποι με τον κακό σας εαυτό ή την κακή πλευρά των άλλων κι εδώ είναι που ή πρέπει να κόψετε πόδια ή να τερματίσετε μια κατάσταση που δεν πάει άλλο. Αν δεν το κάνετε εσείς, τότε φυλαχτείτε γιατί θα σας έρθει από απέναντι.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, ερωτικά αλλά οικονομικά πάσχετε και πρέπει άμεσα να πάρετε πρωτοβουλίες γιατί πηγαίνετε ευθεία στην κατηφόρα. Πάντως μια ήττα θα την φάτε εκεί που όλα έδειχναν ότι έχετε το πάνω χέρι, μάλλον γιατί υποτιμήσατε ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/btoo401acs4/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved