Ζώδια Σήμερα 29/1: Εκφράσου ελεύθερα

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 29/1: Εκφράσου ελεύθερα

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Ο Ερμής και Ήλιος συναντιούνται σήμερα στον Υδροχόο, κάνοντάς μας πολύ πιο εξωστρεφείς, με διάθεση να συζητήσουμε το οποιοδήποτε θέμα χωρίς κολλήματα και ταμπού και να επικοινωνήσουμε με άνεση τις ιδέες μας. Το καλό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι απέναντί μας θα βρούμε πρόθυμους ανθρώπους όχι μόνο να μας ακούσουν, αλλά και να μας βοηθήσουν να υλοποιήσουμε κάποια από αυτές, ακόμα και αν είναι πρωτότυπη ή ασυνήθιστη. Πάντως, γεγονός είναι ότι θα κάνουμε αρκετές επαφές, θα μετακινηθούμε παραπάνω απ' ό,τι συνήθως και φυσικά θα βγάλουμε τον καλό μας εαυτό!

5 πράγματα που πρέπει να προσέχεις με τον Ερμή στον Υδροχόο!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι, παράσταση για έναν ρόλο θα δώσετε σήμερα, οπότε προσέξτε, ώστε να διαφημίσετε σωστά τον εαυτό σας, εκφράζοντας σκέψεις και ιδέες. Αν υπάρχει κι άτομο που θέλετε ερωτικά να κατακτήσετε, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το προσεγγίσετε.

Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί, προσπαθήστε να λύσετε θέματα επαγγελματικά, οικογενειακά ή της σχέσης σας μέσα από διάλογο. Το να βγάζετε συμπεράσματα και να παίρνετε αποφάσεις από μόνοι σας κι απλά να τις ανακοινώνετε, σίγουρα θα δημιουργήσει αντιδράσεις.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι, αν έχετε παράπονα, αν θέλετε να ζητήσετε παραπάνω χρήματα ή αμφιβάλλετε για τα συναισθήματα σας ή ενός προσώπου που σας ενδιαφέρει, ήρθε η ώρα να τα βάλετε όλα κάτω, ωραία και καλά και να τα ξεκαθαρίσετε.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bs3eqg0g5cm/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved