Ζώδια Σήμερα 26/1: Η φαγωμάρα φέρνει καχυποψία

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 26/1: Η φαγωμάρα φέρνει καχυποψία

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Με τη Σελήνη στον Ζυγό να κάνει αντίθεση με τον Άρη στον Κριό και αργότερα τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σίγουρα δε μιλάμε για το πιο ήρεμο και ξένοιαστο Σάββατο, αφού με το «καλημέρα» θα είμαστε ευερέθιστοι, εύθικτοι και έτοιμοι να περάσουμε στην αντεπίθεση, ενώ θα έχουμε ένταση και συναισθηματική αστάθεια, με αποτέλεσμα, είτε εμείς το προκαλέσουμε είτε έρθει από την άλλη πλευρά, να έχουμε τσακωμούς, διαμάχες, ανταγωνισμό και ζήλιες. Μάλιστα, κάτι από όλα αυτά θα το πάρουμε πολύ βαριά και θα αρχίσουμε να γινόμαστε καχύποπτοι, ψάχνοντας την πραγματική αιτία που το δημιούργησε και να σκεφτόμαστε πιθανά σενάρια που θα είναι μέσα στον αρνητισμό και την απαισιοδοξία.

Τα 6 ζευγάρια που θα σφαχτούν μόλις κάνουν σχέση

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼



Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι θα είστε στην τσίτα κι έτοιμοι να βγάλετε νύχια με το παραμικρό, κάτι που όπως καταλαβαίνετε δεν δημιουργεί και την πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα ούτε στο σπίτι ούτε στη σχέση σας. Και ως γνωστό, όποιος ψάχνει, βρίσκει αιτίες να τσακωθεί.



Παρθένοι, Ιχθύες, Τοξότες και Δίδυμοι φωνάζετε, ξεσπάτε και είναι πιθανό να ξεφύγετε από τα όριά σας είτε οικονομικά είτε ερωτικά και μετά να χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο. Προσπαθήστε να ελέγξετε τον εαυτό σας και μην παρασύρεστε από το θυμικό σας.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bs07el4grgd/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved