Ζώδια Σήμερα 21/1: Κάθε καινούργια αρχή προέρχεται από το τέλος κάποιας άλλης!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 21/1: Κάθε καινούργια αρχή προέρχεται από το τέλος κάποιας άλλης!

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Η δεύτερη έκλειψη του μήνα, αυτήν την φορά ολική Σεληνιακή, είναι γεγονός, καθώς έχουμε ταυτόχρονα Πανσέληνο στον Λέοντα. Όλα θα βγουν στο φως τώρα, που ενδεχομένως να σχετίζονται με συμβάντα του καλοκαιριού που μας άφησαν αρκετές απορίες και ερωτήματα, ενώ οι αποκαλύψεις για πρόσωπα και πράγματα μπορεί να μας συγκλονίσουν αλλά θα μας δώσουν και τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσουμε καταστάσεις και να πάρουμε τελεσίδικες αποφάσεις. Εννοείται ότι θα γίνουν υπερβολές, κάποιοι ίσως ξεφύγουν από τον έλεγχο, γι’ αυτό και απαιτείται ψυχραιμία και αποστασιοποίηση για να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα και να μην εγκλωβιστούμε στο συναίσθημα. Παράλληλα, εμπόδια, εμπλοκές, καθυστερήσεις, ατυχήματα, βλάβες και τσακωμοί που οδηγούν στην οριστική ρήξη είναι πιθανά καθώς ο Άρης στον Κριό τετραγωνίζεται με τον Κρόνο στον Αιγόκερω. Είτε έτσι είτε αλλιώς, λοιπόν, όλα συνηγορούν σε ένα «τέλος», αλλά μόνο έτσι θα υπάρξει μια νέα αρχή!

Από τον χειρότερο στον καλύτερο σύντροφο ανάλογα με το ζώδιό του

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, ξαναπαίζεται το ίδιο έργο, όμως πρέπει να πρωταγωνιστήσετε και όχι να μείνετε θεατές. Ό,τι γίνει αφορά στη ζωή σας και το άμεσο μέλλον σας. Αναλάβετε δράση και πρωτοβουλίες, ξεκαθαρίστε το τοπίο και απαλλαγείτε από ό,τι σας φρενάρει.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, δύσκολη μέρα αλλά στο τέλος της, αν δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά, θα καταλάβετε ότι τα πάντα εξαρτώνται από τον τρόπο που δράτε και λειτουργείτε. Η ισορροπία μεταξύ αμεσότητας και παρόρμησης με τη συνειδητοποίηση και τη στοχευμένη δράση είναι το ζητούμενο!

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bsyjcq5oqht/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved