Ζώδια Σήμερα 19/1: Άλλαξε, πριν σε... αλλάξουν!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 19/1: Άλλαξε, πριν σε... αλλάξουν!

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Ηλεκτρισμένη θα είναι η ατμόσφαιρα σήμερα, καθώς ο Ήλιος στον Αιγόκερω κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό και η παραμικρή αφορμή είναι ικανή να φέρει τα πάνω κάτω. Για μια ακόμα φορά, αντιλαμβανόμαστε ότι, όπως οι εποχές, έτσι κι ο άνθρωπος οφείλει, ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν γύρω του, να αλλάζει νοοτροπία και συνήθειες. Να ρισκάρει κάνοντας κάτι διαφορετικό, να επιλέξει μια άλλη πορεία, ακόμα και ξεκόβοντας οριστικά από πρόσωπα και καταστάσεις που δεν τον εξελίσσουν. Αν μείνει στα ίδια ή προσπαθήσει ντε και σώνει να τα κρατήσει όπως είναι, τότε το σύμπαν θα τον εκπλήξει δυσάρεστα, αφήνοντάς τον ξεκρέμαστο! Συνήθως, μάλιστα, έρχεται η απέναντι πλευρά να μας... σερβίρει αυτό που εμείς φοβόμαστε να κάνουμε.

6 ζώδια που προτιμούν το σεξ από τη σχέση

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι για μια ακόμα φορά σας δίνεται η δυνατότητα να επαναστατήσετε, να αποτινάξετε από πάνω σας βάρη και παρελθόν και να κάνετε μια μεγάλη στροφή στη ζωή σας, αιφνιδιάζοντας τους πάντες. Αλλιώς, οι ανατροπές και οι... σφαλιάρες δε θα έχουν τελειωμό.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, ξεκολλήστε, αλλάξτε μυαλά και κυρίως σταματήστε να θεωρείτε δεδομένα πρόσωπα και πράγματα γιατί θα μείνετε με άδεια χέρια και μάλιστα θα σας τσούξει αρκετά η όποια απώλεια.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bsdzjtyopgc/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved