Ζώδια Σήμερα 17/1: Λογική μην ψάχνεις στον ερωτευμένο!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 17/1: Λογική μην ψάχνεις στον ερωτευμένο!

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη να πηγαίνει... ολοταχώς για να σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Άρη στον Κριό, το ερωτικό στοιχείο είναι τόσο έντονο στην ατμόσφαιρα, που μπορεί να μας αποπροσανατολίσει τελείως από άλλα ζητήματα της ζωής μας. Οιστρογόνα και τεστοστερόνη αρχίζουν να αυξάνονται και η σεξουαλική επιθυμία φτάνει σε υψηλά επίπεδα, ακυρώνοντας κάθε λογική σκέψη, αφού κυρίαρχο είναι το συναίσθημα. Καινούργιοι έρωτες αλλά και αναζωπύρωση της φλόγας των παλιών, μια καυτή περιπέτεια, διεκδικήσεις, ζήλεια και έντονη έλξη, είναι κάποια από αυτά που πιθανόν να συμβούν τόσο σήμερα όσο και αύριο και καλό είναι να αφεθούμε να τα ζήσουμε με όλο μας το είναι.

Να γιατί σε «στήνει» συνέχεια στα ραντεβού!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες και Κριοί σαρώνετε! Η έλξη σας είναι ακαταμάχητη, τα πάθη που προκαλείτε πολλά κι αρκεί ένα βλέμμα ή μια κίνησή σας να σας φέρει στην κατάκτηση του αντικείμενου του πόθου σας. Δεν έχετε; Ε, μην ανησυχείτε, αυτές τις μέρες μπορεί να αποκτήσετε.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Ιχθύες, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, οι διενέξεις ή οι κόντρες μπορεί να κρύβουν ζήλεια ή ερωτική επιθυμία που δεν μπορεί να εκφραστεί ανοιχτά! Κοινώς, κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντός σας ίσως σας θέλει τρελά, αλλά είτε δε γίνεται να σας το πει είτε δεν «πρέπει» να νιώθει έτσι και το πολεμάει.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι βγείτε μπροστά, δείξτε τα αισθήματά σας, διεκδικήστε το πρόσωπο που θέλετε γιατί καλύτερη ευκαιρία από αυτή δε θα ξαναβρείτε. Το πιο πιθανό είναι να σας πει «ναι σε όλα».

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bsi2asjgrlw/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved