Ζώδια Σήμερα 16/1: Να θυμάσαι ότι οι δυνατοί έχουν θέληση και οι αδύναμοι ελπίδα

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 16/1: Να θυμάσαι ότι οι δυνατοί έχουν θέληση και οι αδύναμοι ελπίδα

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Η Σελήνη για μια ακόμα μέρα θα βρίσκεται στον γήινο Ταύρο, η δύναμη της θέλησης και η επιμονή είναι τα κύρια στοιχεία ώστε να κάνουμε πραγματικότητα όλα όσα επιθυμούμε. Κι εμείς, σαν μουλάρια, πρέπει να πεισμώσουμε και να μην αφήσουμε οτιδήποτε να μας οδηγήσει σε άλλη κατεύθυνση από αυτή που θέλουμε. Από την άλλη, είναι η ιδανική μέρα για να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε όλα εκείνα τα μικρά κι απλά πράγματα της ζωής που είναι εξίσου σημαντικά για τον καθένα μας και μας προσφέρουν ιδιαίτερη ευχαρίστηση.

Αυτός είναι ο πιο δύσκολος μήνας του ζωδίου σου για το 2019!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι είστε οι πρωταγωνιστές της ημέρας! Έχετε την τύχη με το μέρος σας αλλά και τα προσόντα για να πετύχετε αυτά που λαχταράτε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να... ξεκινήσετε!

Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι να είστε άκαμπτοι στη θέληση, όχι στην κρίση σας. Δεν έχετε το αλάθητο του Πάπα. Δεν αποκλείεται οι εκτιμήσεις και τα συμπεράσματά σας για πρόσωπα και καταστάσεις να είναι λανθασμένα, κάτι που θα αποδειχτεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι θέλετε πολλά, στα οικονομικά ή τα ερωτικά σας, όμως μόνα τους δε θα έρθουν. Πρέπει εσείς να καταθέσετε... ψυχή και χρόνο, να αφοσιωθείτε στον σκοπό σας και να μην τα παρατήσετε, αν δεν τα καταφέρετε!

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bslw9zkgslk/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved