Ζώδια Σήμερα 15/1: Αναζήτηση σταθερότητας και ασφάλειας

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 15/1: Αναζήτηση σταθερότητας και ασφάλειας

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Ταύρο, η ανάγκη μας για σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή μας μεγαλώνει. Προσγειωμένοι και χωρίς να έχουμε υψηλές προσδοκίες, προσπαθούμε να επαναξιολογήσουμε πρόσωπα και καταστάσεις, να λάβουμε υπόψη και το συμφέρον μας, γι’ αυτό και δε βιαζόμαστε να πάρουμε αποφάσεις ή να κάνουμε συγκεκριμένες κινήσεις. Η υπομονή και η επιμονή μας αυξάνεται, σε αντίθεση με την παρόρμηση και τον ενθουσιασμό, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις θα ακολουθήσουμε μια στάνταρ μέθοδο ή κατεύθυνση, καθώς δεν έχουμε καμία διάθεση να ρισκάρουμε ή να αλλάξουμε τρόπο αντιμετώπισης, αν τόσο καιρό μας έχουν βγει.

Σου ζήτησε δεύτερη ευκαιρία; Δώσ’ την μόνο αν ανήκει σε ένα από αυτά τα 3 ζώδια!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι είστε ερωτεύσιμοι και το διαπιστώνετε καθημερινά, σήμερα όμως, θα το νιώσετε λίγο παραπάνω, αφού, όπου κι αν βρίσκεστε, τραβάτε τα βλέμματα πάνω σας! Τρίψτε τα χεράκια σας από ευχαρίστηση, αλλά κάνετε κι εσείς ένα βήμα προσέγγισης, τώρα που η τύχη είναι στο πλευρό σας...

Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι τα πείσματα δε θα σας βγάλουν πουθενά. Προσπαθήστε να ξεκολλήσετε από αυτό που έχετε στο μυαλό σας και ακούστε τι έχουν να σας πουν. Ίσως και να σας συμφέρει περισσότερο, αλλά επειδή επιμένετε να περάσει το δικό σας, δεν το βλέπετε.

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, οι μετοχές σας στον έρωτα ανεβαίνουν και οικονομικά βρίσκετε τρόπους να αυξήσετε τα έσοδά σας ή σας έρχονται κάποια χρήματα εξτρά. Καθόλου άσχημα θα λέγαμε, αν όλα αυτά τα εκμεταλλευτείτε σωστά!

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bsjietsiisl/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved