Ζώδια Σήμερα 13/1: Ζητούνται υπεύθυνοι να αναλάβουν καθήκοντα

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 13/1: Ζητούνται υπεύθυνοι να αναλάβουν καθήκοντα

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Με τον Ερμή στον Αιγόκερω να συναντά τον Κρόνο, κύριο μέλημά μας είναι να οργανώσουμε και να διευθετήσουμε πρακτικές ή γραφειοκρατικές υποθέσεις μας ή ζητήματα της καθημερινότητάς μας, που χρονίζουν και αν δεν το κάνουμε τώρα, σύντομα θα τις βρούμε μπροστά μας και θα πιεστούμε πολύ περισσότερο. Από την άλλη, αντιμετωπίζουμε τα θέματά μας με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, ενώ είναι πιθανό να αναλάβουμε εξτρά καθήκοντα, να αναγκαστούμε να πάρουμε «σκληρές», αλλά δίκαιες αποφάσεις, να ζητήσουμε εξηγήσεις και διευκρινήσεις, να βάλουμε όρια σε συμπεριφορές και να επαναφέρουμε το μέτρο.

Ποιος είναι ο άγγελος-προστάτης σου ανάλογα με το ζώδιό σου;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι εφαρμόζετε την τακτική «μαστίγιο και καρότο», καθώς αντιλαμβάνεστε ότι κάποια πρόσωπα είτε σας υποτιμούν είτε αγνοούν επιδεικτικά τα θέλω σας, παρότι τα έχετε κάνει σαφή. Ε, τι άλλο να κάνετε; Αφού τα χρειάζεται ο οργανισμός τους...

Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι το να σας ζητούν τα ρέστα για κάτι που κάνατε ή δεν κάνατε είναι συνηθισμένο για σας φαινόμενο, το θέμα είναι αν όντως φταίτε ή αδικείστε. Στην πρώτη περίπτωση, επανορθώστε, στη δεύτερη όμως βρείτε τρόπο να δικαιωθείτε!

Δίδυμοι και Τοξότες αντιμετωπίστε με τη δέουσα σοβαρότητα κάποια οικονομικά ή ερωτικά θέματά σας, αν δε θέλετε να χαρακτηριστείτε ασταθείς, επιπόλαιοι και αναξιόπιστοι.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bsoojf5ozxt/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved