Ζώδια Σήμερα 12/1: Παίρνουμε πρωτοβουλίες και... ανάποδες!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 12/1: Παίρνουμε πρωτοβουλίες και... ανάποδες!

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Μέχρι το νωρίς το μεσημέρι, με τη Σελήνη ακόμα στους Ιχθύς, θα έχουμε μια διάθεση μάλλον υποτονική, με τάσεις... υπνηλίας και ονειροπόλησης. Θα μας είναι δύσκολο να εγκαταλείψουμε το κρεβάτι μας, να πάρουμε μπρος και να κάνουμε διάφορα. Όμως, με το πέρασμά της στον Κριό μπαίνουμε στην πρίζα! Η ενέργεια και η σεξουαλικότητά μας αυξάνεται κατακόρυφα και θέλουμε να περάσουμε στη δράση, κάνοντας πολλά και γρήγορα. Κανονίζουμε για το βράδυ στο πατ-κιουτ, τελειώνουμε με δουλειές και υποχρεώσεις και δε νιώθουμε καθόλου κουρασμένοι. Ο ενθουσιασμός και η παρόρμηση μας χαρακτηρίζουν, όμως με το που θα συναντήσει τον Άρη, εκτός του ότι θα γίνουμε ασυγκράτητοι, θα βγούμε στην επίθεση και θα είμαστε στην τσίτα, έτοιμοι να τσακίσουμε όποιον πάει να μας κάτσει στο σβέρκο ή μας κοροϊδέψει!

5 ζώδια που τους αρέσουν τα «άγρια» παιχνίδια στο κρεβάτι

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, εύκολο είναι να επιτεθείτε σε όποιο πρόσωπο πάει να σας κοντρολάρει ή νιώθετε ότι δε σας λέει την αλήθεια, ιδίως αν έχετε μαζέψει πακέτο. Προσέξτε όμως μην την πληρώσει κι ο άμαχος πληθυσμός...

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι αρχίζει ωραία και τελειώνει με πόνο το Σάββατο, που είτε τον παίρνετε είτε τον δίνετε, ανάλογα με το πώς έχετε διαχειριστεί μέχρι τώρα κάποια ζητήματα στη σχέση ή το σπίτι σας. Πάντως, να το ξέρετε, εύκολα θα χάσετε το δίκιο σας.

Παρθένοι και Ιχθύες πιάνετε κι εσείς φωτιά, οπότε το σαββατόβραδό σας αναμένεται ιδιαίτερα συναρπαστικό και ενδιαφέρον. Όμως, μην ξανοίγεστε πολύ με άγνωστα πρόσωπα γιατί μετά δε θα μπορείτε να το... μαζέψετε.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bsq2unbobdb/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved