Ζώδια Σήμερα 10/01: Κάνε όνειρα...

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 10/01: Κάνε όνειρα...

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Η Σελήνη στους Ιχθύς δε θα καταβάλλει ιδιαίτερη προσπάθεια να κατευνάσει τα πνεύματα και να επαναφέρει την ηρεμία στη ζωή μας. Είναι πιθανό, ωστόσο, εκεί που είμαστε χαλαροί, να ξαναέρθουν στη μνήμη μας διάφορα και να μετανιώσουμε για μια συμπεριφορά μας ή κουβέντα μας, να μελαγχολήσουμε και να «πέσουμε», καθώς είμαστε κάπως πιο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί από άλλες φορές. Από την άλλη, βέβαια, με τον Ποσειδώνα στον πλάι της, μας βγαίνει ο ρομαντισμός, κάνουμε όνειρα, πιστεύουμε στη δύναμη της αγάπης και τρέφουμε προσδοκίες, που όμως κατά πόσο είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν ή όχι είναι άλλο ζήτημα που -εννοείται- δε θα σκεφτούμε τώρα!

Τα 4 πιο δοτικά ζώδια στο κρεβάτι

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες έχετε κάθε δικαίωμα να ονειρεύεστε και να ελπίζετε σε κάτι καλύτερο, αφού μέχρι στιγμής δεν έχετε απογοητευτεί. Ωστόσο, ρίξτε και εσείς τα παραγάδια σας και μην περιμένετε να έρθουν όλα ουρανοκατέβατα!

Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες επηρεάζεστε από τους άλλους και ενδεχομένως να αλλοιώνεται η κρίση σας για πρόσωπα και καταστάσεις. Προσέξτε το λίγο γιατί μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται...

Λέοντες και Υδροχόοι ονειρεύεστε, αισθάνεστε, φαντασιώνεστε, γενικά, είστε αλλού και εκεί θέλετε και να παραμείνετε, αφού νιώθετε όμορφα. Οι προσδοκίες σας είναι υψηλές, όμως δεν είναι σίγουρο ότι οι άλλοι μπορούν να ανταποκριθούν!

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/br5r8qiiucb/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved