Ζώδια Σήμερα 04/01: Τα απίθανα μπορεί να γίνουν πιθανά!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 04/01: Τα απίθανα μπορεί να γίνουν πιθανά!

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Με τον Ερμή στον Τοξότη να κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορούμε να απορρίψουμε ή να θεωρήσουμε δεδομένο τίποτα, αφού η μέρα επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις κι απρόοπτα, που όμως στο σύνολό τους θα είναι θετικές και μάλιστα, μπορεί να γίνουν πράγματα που ούτε περιμέναμε, ούτε πιστεύαμε ότι είναι δυνατά. Σε άλλο mood αλλά με εξίσου καλές προοπτικές θα προσφέρει και το εξάγωνο του Ήλιου στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Οι προσευχές μας θα εισακουστούν, μια ευχή ή ένα όνειρό μας ίσως πραγματοποιηθεί, οι εμπνεύσεις ή η διαίσθησή μας θα μας βγουν και το βράδυ, που αναμένεται γλυκό και ρομαντικό, θα αισθανόμαστε πιο χαλαρά κι όμορφα από ποτέ.

Αυτά τα 4 ζώδια δε «χαλάνε» το σπιτικό τους με τίποτα!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες και Κριοί, αν κάνετε την έκπληξη, θα πετύχετε τον στόχο σας, αν σας την κάνουν, θα χαρείτε! Όπως και να έχει πάντως, η μέρα δεν είναι συνηθισμένη για σας!

Αιγόκεροι και Ιχθύες, ένα λάθος σας μπορεί να οδηγήσει σε κάτι πολύ όμορφο που αφορά στην προσωπική σας ζωή. Άρα, για σας σωστό ήταν!

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, μη βιάζεστε να καταδικάσετε κανέναν και μη βγάζετε συμπεράσματα στο πόδι γιατί κινδυνεύετε να διαψευστείτε. Τίποτα δε μένει κρυφό για πάντα!

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, ένας κρυφός σας πόθος ή επιθυμία μπορεί να γίνει πραγματικότητα!

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bravkbgir48/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved