Ζώδια Σήμερα 02/01: Να αναλάβεις τις ευθύνες που σου αναλογούν

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 02/01: Να αναλάβεις τις ευθύνες που σου αναλογούν

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Με τον Ήλιο να συναντά τον Κρόνο στον Αιγόκερω, όπως αντιλαμβανόμαστε, η μέρα απαιτεί από εμάς να συμπεριφερθούμε με ωριμότητα, σοβαρότητα και υπευθυνότητα, βάζοντας σε προτεραιότητα στις ανάγκες και όχι τις επιθυμίες μας. Οφείλουμε να είμαστε εντάξει απέναντι στις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά μας, ωστόσο, επειδή χρειάζεται να έχουμε την αίσθηση του μέτρου και του χρόνου, δεν πρέπει να αναλάβουμε το οτιδήποτε είναι πάνω από τις δυνάμεις μας ή δεν είναι δική μας ευθύνη. Από την άλλη, είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να οργανωθούμε και να βάλουμε στόχους μας για την καινούργια χρονιά.

Ποιος είναι ο άγγελος-προστάτης σου ανάλογα με το ζώδιό σου;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι, μάλλον θα δικαιωθούν οι κόποι και οι προσπάθειές σας και θα αποδείξετε για μια ακόμα φορά ότι η πολύ δουλειά δεν τρώει τον αφέντη, όπως πιστεύεται, αλλά ανταμείβει! Το χαμογελάκι πάντως δε θα καταφέρετε να το κρύψετε...

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί, νιώθετε ότι βρίσκεστε σε δικαστήριο, περιμένοντας να σας ανακοινωθεί η... ποινή για το τι κάνατε και τι αμελήσατε, στη δουλειά, τη σχέση ή το σπίτι σας. Ζητήστε επιείκεια και δεύτερη ευκαιρία για να του αποδείξετε ότι μπορείτε και καλύτερα, μήπως και μαλακώσετε τον.. δικαστή.

Δίδυμοι και Τοξότες, αναζητήστε την ποιότητα και όχι την ποσότητα τόσο σε υλικό επίπεδο, όσο και στην ερωτική-σεξουαλική σας ζωή. Μπορεί να κουραστείτε πιο πολύ ψάχνοντας, όμως κάθε τι που αξίζει, χρειάζεται κόπο για να αποκτηθεί. Όταν τα καταφέρετε, η χαρά σας θα είναι μεγαλύτερη.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/brtab2boobv/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved