Ζώδια Σήμερα 01/01: Το 2019 ξεκινά με δυναμισμό, θάρρος και μαχητικότητα

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 01/01: Το 2019 ξεκινά με δυναμισμό, θάρρος και μαχητικότητα

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 1η Ιανουαρίου 2019| Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά!!!

Η έναρξη της καινούργιας χρονιάς επιφυλάσσει έντονες συγκινήσεις για αρκετούς από μας καθώς ο Άρης κάνει δυναμική εμφάνιση στον Κριό, οπότε θα κινητοποιηθούμε να πάρουμε πρωτοβουλίες, να κάνουμε πράγματα, να ρισκάρουμε, να πρωτοπορήσουμε. Η διάθεση να αγωνιστούμε, αλλά και να ανταγωνιστούμε θα είναι μεγάλη, όπως, επίσης, να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο, ώστε να μην μένουν υπόνοιες και να πλανιούνται λανθασμένες εντυπώσεις. Σίγουρα, πάντως, επειδή μιλάμε για Άρη, τα πάντα θα γίνουν γρήγορα, άμεσα και απότομα, χωρίς ευγένεια ή διπλωματία, οπότε λογικό είναι να υπάρξουν αντιδράσεις, αντιστάσεις, ρήξεις και τσακωμοί. Εμείς τι να ευχηθούμε; Καλή χρονιά, με υγεία και άφθονη υπομονή!

Μηνιαίες προβλέψεις από 22/12 έως 21/1 - Ο μήνας του Αιγόκερω

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Κριοί ανεμίζετε το δικό σας μπαϊράκι και είστε αποφασισμένοι να τα βάλετε με θεούς και δαίμονες. Με συνοπτικές διαδικασίες θα πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας, θα αποτινάξετε από πάνω σας κάθε τι που σας κρατάει πίσω. Όμως, προσέξτε γιατί όταν παίρνετε φόρα και δεν υπολογίζετε, συνήθως «καίτε» ευκαιρίες.

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, ξεκινά μια περίοδος γεμάτη εντάσεις αλλά και δράση στα επαγγελματικά, στη σχέση ή την οικογένεια και το σπίτι σας. Φροντίστε την έξτρα ενέργειά σας να την εκτονώσετε με έργα και όχι με τσακωμούς!

Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, ερωτικά αλλά οικονομικά είστε εκτός ελέγχου. Είτε στη μια είτε στην άλλη περίπτωση προσπαθήστε να κρατήσετε κάπως τα λουριά και μην αφήνετε τις παρορμήσεις σας να σας εξουσιάζουν.


#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/brqoyrpbh2g/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved