Ζώδια Σήμερα 31/12: Αποχαιρετούμε το 2018 με τη λίμπιντο στο κόκκινο!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 31/12: Αποχαιρετούμε το 2018 με τη λίμπιντο στο κόκκινο!

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018 | Καλή μας χρονιά!!!

Τελευταία μέρα του 2018 η σημερινή και ας ετοιμαστούμε να υποδεχτούμε την καινούργια χρονιά με μια Σελήνη στον Σκορπιό που αν μη τι άλλο, κάνει το κλίμα φουλ ερωτικό. Όσοι είναι ελεύθεροι καλά θα κάνουν να βγουν για... σεργιάνι το βράδυ, καθώς μες στην ευφορία και το κέφι που θα επικρατεί όλο και κάποιο πρόσωπο θα βρεθεί που κι αυτό με τη σειρά του θα αναζητά... συντροφιά. Από την άλλη όσοι έχουν σχέση, αν αποφύγουν ζήλειες και κοντρολαρίσματα, θα καλωσορίσουν το 2019 με έντονα συναισθήματα έρωτα και σεξουαλικότητας. Καλή πρωτοχρονιά να έχουμε όλοι και ας μας βρει το νέο έτος σφιχταγκαλιασμένους και πιο ερωτευμένους από ποτέ.

Αυτά τα 4 ζώδια δε θα... πεθάνουν στην ψάθα

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Σκορπιοί έχετε την τιμητική σας και φυσικά οφείλετε να βγείτε στο προσκήνιο και να δείξετε ποιος είναι το αφεντικό. Το σεξαπίλ σας έτσι κι αλλιώς είναι έντονο και το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς μπορείτε να βάλετε τη δική σας σφραγίδα.

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι ξέρετε ότι κάποια πράγματα ή είναι έτσι ή αλλιώς κι όσο κι αν το πολεμάτε, δεν πρόκειται να υπάρξει αλλαγή, τουλάχιστον για την ώρα. Αποδεχτείτε το και θα περάσετε μια όμορφη νύχτα αλλιώς θα κάθεστε και βράζετε στο ζουμί σας.

Κριοί και Ζυγοί, φταίει ο έρωτας για ό,τι σας συμβαίνει. Με τη λίμπιντό σας, δε, στα ύψη, γίνεστε ασυγκράτητοι κι όλα δείχνουν ότι αν το θελήσετε, το κρεβάτι σας θα πάρει φωτιά!


#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bra-9najlso/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved