Ζώδια Σήμερα 26/12: Από το πολύ στο μέτριο

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 26/12: Από το πολύ στο μέτριο

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018 | Χρόνια πολλά!

Μέχρι το βράδυ, η Σελήνη στον Λέοντα θα μας συντροφεύει και ποιος τη χάρη μας, αφού δίνει πανηγυρικό τόνο και στη σημερινή μέρα, προτρέποντάς μας να συνεχίσουμε το γλέντι και τη διασκέδαση. Ζωντάνια και ενέργεια υπάρχουν σε υψηλές ποσότητες, κούραση και βαρεμάρα δεν υφίστανται καν και το μόνο που θα μας απασχολεί είναι το πώς θα περάσουμε καλύτερα την αργία μας. Αργότερα όμως, με το πέρασμα της Σελήνης στην Παρθένο, οι δυνάμεις μας ίσως σταδιακά αρχίσουν να μας εγκαταλείπουν. Δεν αποκλείεται να σκεφτούμε ότι η αυριανή είναι εργάσιμη, οπότε δεν πρέπει να το παρακάνουμε με τη διασκέδαση και το ξενύχτι και χωρίς να το καταλάβουμε να μπούμε σε φάση «μαζέματος» ή τουλάχιστον να επανέλθουμε στα συνηθισμένα μας μέτρια επίπεδα.

Αν περιμένεις να ακούσεις «συγγνώμη» από αυτά τα 4 ζώδια, σώθηκες!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Λέοντες και Παρθένοι (οι δεύτεροι αναλαμβάνοντας τα ηνία το βράδυ) θα πρωτοστατείτε, οπότε όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω σας, οπότε φροντίστε να παρουσιάσετε τον καλύτερό σας εαυτό και να πετύχετε κάποιες προσωπικές επιδιώξεις.

Ταύροι, Δίδυμοι, Σκορπιοί, Τοξότες, Υδροχόοι και Ιχθύες μην ανησυχείτε, μη θορυβείστε και προ πάντων κατεβάστε τα ρολά σας και μην αφήνετε να σας χαλάσουν τη διάθεση κάποια κρούσματα εγωκεντρισμού ή κριτικής. Από αύριο μπορείτε όμως να ζητήσετε τα ρέστα.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι, μην κολλάτε στο τι θα μπορούσατε να είχατε και ρίξτε το βάρος σε αυτό που έχετε ήδη. Είναι στο χέρι σας να βελτιώσετε την όποια κατάσταση ερωτική ή οικονομική, αρκεί να τολμήσετε.


#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/brnlncfg09l/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved