Ζώδια Σήμερα 25/12: Λαμπερά και εντυπωσιακά Χριστούγεννα!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 25/12: Λαμπερά και εντυπωσιακά Χριστούγεννα!

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018 | Χρόνια πολλά!

Χριστούγεννα σήμερα, χαίρει η φύση όλη! Χρόνια πολλά και όμορφα, με υγεία και αγάπη, σε εορτάζοντες και μη. Οι ουρανοί αγάλλονται, μαζί τους κι εμείς, καθώς όχι μόνο είναι εορταστικό το κλίμα, αλλά και γιατί η Σελήνη στον Λέοντα θα στολίσει τη μέρα, προσφέροντας λάμψη, μπρίο, κέφι και γενναιοδωρία συναισθηματική και υλική! Όλα σε large δόσεις θα τα γευτούμε, είτε είναι φαγητό και ποτό είτε είναι έρωτας και διασκέδαση και θα τα ευχαριστηθούμε χωρίς καμία τύψη και ενοχή, καθώς θα βγάλουμε κόκκινη κάρτα στους περιορισμούς, τα προβλήματα και τους καημούς!

Το κατάλληλο και αυστηρώς ακατάλληλο δώρο για κάθε ζώδιο

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Λέοντες είστε η προσωποποίηση της χαράς και του κεφιού. Λάμπετε, κερδίζετε τις εντυπώσεις και τον θαυμασμό κι ακόμα κι αν δεν είστε τα τιμώμενα πρόσωπα καταφέρνετε να τραβήξετε την προσοχή!

Ταύροι και Σκορπιοί και Υδροχόοι μια υπερβολή υπάρχει στο περιβάλλον σας ή τον/ην σύντροφό σας, αλλά είναι δυνατόν μέρα που είναι να σας ενοχλήσει; Χαρείτε, διασκεδάστε και μη δίνετε σημασία...

Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα φάτε, θα πιείτε, αλλά... νηστικοί μην κοιμηθείτε. Η μέρα θέλει διασκέδαση και η νύχτα έρωτα. Απολαύστε και τα δύο σε μεγάλες ποσότητες!


#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bridzyigtqv/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved