Ζώδια Σήμερα 22/12: Έλεγξε τα συναισθήματά σου

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 22/12: Έλεγξε τα συναισθήματά σου

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Μέρα αφιερωμένη στους απανταχού Αιγόκερους η σημερινή καθώς ο Ήλιος περνά στο συγκεκριμένο ζώδιο από νωρίς το ξημέρωμα, δίνοντας το σύνθημα για να ξεκινήσει ο Χειμώνας, με άλλα λόγια σηματοδοτεί την έναρξη του Χειμερινού ηλιοστασίου. Ίσως και εμείς γίνουμε πιο «κρύοι» ή τουλάχιστον λιγότερο ευαίσθητοι και ευάλωτοι κι αντιμετωπίζουμε τα πράγματα με πιο ρεαλιστική ματιά. Είναι, μάλιστα, η κατάλληλη χρονική περίοδος να κάνουμε έναν μίνι απολογισμό ή τα πλάνα μας και να θέσουμε νέους στόχους για τη χρονιά που έρχεται. Το απόγευμα, έχουμε και την Πανσέληνο του μήνα η οποία γίνεται στον Καρκίνο, όπου θα μας βγάλει έντονο συναισθηματισμό αλλά και κυκλοθυμικές τάσεις. Ενδεχομένως να κολλήσουμε για λίγο στο παρελθόν και να θυμηθούμε στιγμές που μας χαροποίησαν ή μας πόνεσαν. Όμως, καλό θα ήταν να παραμείνουμε στο παρόν και να δημιουργήσουμε καινούργιες και πιο όμορφες.

Τι φέρνει το 2019 στα επαγγελματικά σου;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Αιγόκεροι, δεν μπορείτε να κρύψετε τα χαμόγελά σας, καθώς ήρθε η εποχή που αναγεννιέστε. Αναλάβετε δράση, βάλτε στόχους για να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή και με τη συνέπεια και την υπευθυνότητα που σας χαρακτηρίζει γρήγορα θα τους κατακτήσετε.

Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί, μέρες που είναι αποφύγετε να πάρετε προσωπικά διάφορα που γίνονται στο σπίτι ή την δουλειά σας. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι ή στην καλύτερη, ρίξτε τα πίσω από την πλάτη σας.

Δίδυμοι και Τοξότες, θα σας πιάσει ανασφάλεια για τα οικονομικά σας! Κρατήστε την όμως μακριά από τη σεξουαλική σας ζωή, τουλάχιστον να ευχαριστηθείτε και κάτι!


#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bqu_haedjr9/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved