Ζώδια Σήμερα 21/12: Η πραγματική αγάπη είναι πάντα νέα, υπέροχη και μεθυστική

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 21/12: Η πραγματική αγάπη είναι πάντα νέα, υπέροχη και μεθυστική

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 | Καλό Σαββατοκύριακο!

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό τριγωνίζεται με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και το κλίμα γίνεται αρκετά ρομαντικό, αισθησιακό, σαγηνευτικό κι ερωτικό. Η ανάγκη μας να βιώσουμε ένα όμορφο ειδύλλιο που θα έχει, να βρούμε το ιδανικό ταίρι, να πιστέψουμε στη δύναμη της αγάπης, στο θαύμα που μπορεί να αλλάξει τη ροή της ζωής μας και να την κάνει ομορφότερη είναι έντονη. Από την άλλη, έχουμε προσδοκίες, θέλουμε να έχουμε δικαίωμα στο όνειρο, να υλοποιηθούν όσα φανταζόμαστε ή επιθυμούμε. Γενικά, είμαστε ευαίσθητοι, ευσυγκίνητοι, αλλά και δοτικοί γι’ αυτό θα προσφέρουμε, θα συμπαρασταθούμε ή θα παρηγορήσουμε όπως και σε όποιον/α μπορούμε!

Όψεις πλανητών 2019: Αυτές είναι οι κατάλληλες και οι ακατάλληλες ημερομηνίες όλης της χρονιάς

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Σκορπιοί και Ιχθύες με τον ερωτισμό και τον αισθησιασμό που εκπέμπετε μπορείτε να μαγέψετε, να πλανέψετε, να πιάσετε στα δίχτυα σας όποιο ψάρι θέλετε. Και φυσικά, οφείλετε να το εκμεταλλευτείτε και να κάνετε τις κινήσεις σας.

Ταύροι Λέοντες, Υδροχόοι, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες παραμερίστε τις διαφορές, ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας για να διατηρήσετε το αρμονικό κλίμα στη σχέση, την οικογένεια ή τη δουλειά σας. Άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι σημασία έχουν οι άνθρωποι και όλα τα άλλα βρίσκονται.


#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bq2rbaoj8vg/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved