Ζώδια Σήμερα 18/12: Μια φούντωση, μια φλόγα θα έχεις μέσα στην καρδιά

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 18/12: Μια φούντωση, μια φλόγα θα έχεις μέσα στην καρδιά

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Μέχρι το μεσημεράκι, η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό, αυξάνοντας την ενέργειά μας στα ύψη αλλά και την ανυπομονησία μας. Μάλιστα, κάποια στιγμή θα συναντηθεί με τον Ουρανό που είναι ήδη στο συγκεκριμένο ζώδιο, προκαλώντας μας έντονα συναισθήματα, εσωτερική αναστάτωση, σπασμωδικές αντιδράσεις και ενδεχομένως αντιφατικές ή απότομες συμπεριφορές, όπου λογικό είναι εξ αιτίας τους να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις ή διαφωνίες στις σχέσεις μας. Αργότερα, θα περάσει στον Ταύρο, φέρνοντας μια σχετική ηρεμία, αν και μέσα μας δε θα είμαστε τελείως χαλαροί, ώστε να απολαύσουμε το βράδυ μας, ίσως γιατί θα αισθανόμαστε μια ανασφάλεια ή ανάγκη για σταθεροποίηση και σιγουριά.

Κυριαρχούν αριθμητικά! Σε ποιο ζώδιο ανήκουν οι περισσότεροι άνθρωποι;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Κριοί και Ταύροι, πρώτα οι μεν, μετά οι δε, θα νιώσετε την ανάγκη να αναλάβετε πρωτοβουλίες ή να διαχειριστείτε ένα συναισθηματικό σας κομμάτι, ώστε να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που σας δίνονται για να πετύχετε μια προσωπική σας επιδίωξη.

Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι είναι στο χέρι σας να επαναφέρετε τις ισορροπίες ή τουλάχιστον να μην αφήσετε κάποια φαινόμενα να πάρουν προεκτάσεις, είτε στον επαγγελματικό είτε στον οικογενειακό χώρο και δημιουργηθούν δυσαρέσκειες ή και αχρείαστες εντάσεις.


#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/brlmvl8noyj/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved