Ζώδια Σήμερα 16/12: Να πάρεις τον έρωτα στα σοβαρά

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 16/12: Να πάρεις τον έρωτα στα σοβαρά

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2019

Η σούπερ Αφροδίτη στον Σκορπιό κάνει εξάγωνο με τον σοβαρό Κρόνο στον Αιγόκερω, καλώντας μας να δούμε λίγο πιο ρεαλιστικά τις προσωπικές και ερωτικές υποθέσεις και να καταλάβουμε ότι τίποτα στη ζωή δε γίνεται τυχαία. Για να αποκτήσουμε αυτό που θέλουμε, να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο και για να λειτουργήσει ακόμα και μια σχέση χρειάζεται στόχο και προσπάθεια. Τώρα το πού σταματάει ο σκοπός και πού αρχίζει η... σκοπιμότητα είναι ένα ζητούμενο. Ένας έρωτας με διαφορά ηλικίας προς τα... πάνω είναι πιθανός όπως επίσης και το ξεκίνημα μιας δίαιτας ή μιας προσεγμένης διατροφής. Από την άλλη, μας βοηθά να έχουμε αντικειμενική αντιμετώπιση, να πάρουμε συγκεκριμένες αποφάσεις, να κάνουμε αυτά που πρέπει και να λάβουμε υπόψη μας συμβουλές έμπειρων ανθρώπων.

Το κατάλληλο και αυστηρώς ακατάλληλο δώρο για κάθε ζώδιο

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Σκορπιοί και Αιγόκεροι κεντάτε σήμερα! Ό,τι ή όποιον/α βάλετε στο στόχαστρό σας είναι εύκολο να κατακτηθεί, αρκεί να έχετε μέθοδο!

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Λέοντες, Ταύροι και Υδροχόοι μην ξινίσετε τα μούτρα σας αν σας ζητηθούν ευθύνες ή να εκπληρώσετε κάποια καθήκοντα ή υποχρεώσεις, επαγγελματικές, οικογενειακές ή προσωπικές που αμελήσατε!


#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/brvpm8mizfx/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved