Ζώδια Σήμερα 15/12: Μετά την καταιγίδα ακολουθεί η ηρεμία

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 15/12: Μετά την καταιγίδα ακολουθεί η ηρεμία

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Η Σελήνη συναντά τον Άρη που, επίσης, βρίσκεται στους Ιχθύς, με αποτέλεσμα να μας δημιουργείται μια εσωτερική ανησυχία, χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο, αμφιβολίες και σύγχυση που σίγουρα δε βοηθούν στο να χαλαρώσουμε και να ευχαριστηθούμε το Σάββατό μας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να δημιουργηθούν και μικροπαρεξηγήσεις ή δυσαρέσκειες που όμως θα είναι προσωρινές. Αργότερα θα «πέσει» πάνω στον Ποσειδώνα που κι αυτός βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο, όπου και θα ηρεμήσουμε, θα ενισχυθεί ο ρομαντισμός και η ονειροπόλα μας διάθεση και θα γίνει πιο όμορφη η βραδιά μας με καλή παρέα, μουσική και ποτάκι!

Σχέσεις από απόσταση: Πώς να κρατήσεις τη φλόγα του έρωτα αναμμένη

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Ιχθύες την ανησυχία σας θα διαδεχτεί η μακαριότητα! Θα είστε στον κόσμο σας και το μόνο που θα σας ενδιαφέρει είναι πού θα πάτε και τι θα κάνετε το βράδυ σας. Κι αφού αρέσετε και το εισπράττετε, τι σας νοιάζουν όλα τα άλλα;

Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες μπορεί να υπάρξει μια απογοήτευση ή παρεξήγηση με κάποιο δικό σας πρόσωπο, όμως, καλό θα ήταν να παραμείνετε ψύχραιμοι και να ζητήσετε διευκρινήσεις γιατί το πιο πιθανό είναι να καταλάβατε άλλο ή να είστε τελείως σε άλλο μήκος κύματος.

Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι προσοχή στο κενό μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας. Άλλο το τι ονειρεύεστε ή επιθυμείτε εσείς κι άλλο το να βαφτίζετε το κρέας ψάρι γιατί σας βολεύει.


#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bq2rbaoj8vg/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved