Ζώδια Σήμερα 12/12: Από απόσταση έχεις ολόκληρη την εικόνα

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 12/12: Από απόσταση έχεις ολόκληρη την εικόνα

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Η Σελήνη παραμένει και σήμερα στον Υδροχόο και μας καλεί να διαφοροποιηθούμε στην προσέγγιση προσώπων και καταστάσεων, αφήνοντας απέξω συναισθηματισμό και δραματοποιήσεις, ώστε να παραμείνουμε ανεπηρέαστοι και με καθαρό μυαλό για τις όποιες αποφάσεις ή ενέργειές μας. Σε κάθε περίσταση, το να μπορούμε να αποστασιοποιηθούμε θα μας βοηθήσει να δούμε ολόκληρη την εικόνα και όχι επί μέρους στοιχεία. Από την άλλη βέβαια, δε θα λείψουν κι απροσδόκητες ή αψυχολόγητες κινήσεις, προκειμένου να αποκτήσουμε περισσότερο χώρο και ελευθερία.

Ζώδια 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Υδροχόοι εκμεταλλευτείτε την εύνοια που έχετε για να αλλάξετε δεδομένα της προσωπικής σας ζωής! Προσπαθήστε μόνο η θεωρία σας να συμβαδίζει με την πράξη!

Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί είστε λίγο απόλυτοι και παίρνετε πολύ στα σοβαρά κάποιες αντιδράσεις ή διαφωνίες δικών σας προσώπων ή ατόμων στον επαγγελματικό σας χώρο. Αν δεν δώσετε και τόσο σημασία, αύριο θα έχουν ξεθυμάνει.

Αιγόκεροι και Καρκίνοι για να καθησυχάσετε τις όποιες ανησυχίες σας, δείτε τα πράγματα όπως είναι και κάντε τις κινήσεις σας, είτε στα οικονομικά είτε στα σεξουαλικά σας. Μην τα χάνετε γιατί θα χαθείτε!


#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/brdlijtoqcw/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved